
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 103. yıldönümü Safranbolu’da, Safranbolu Belediyesi’nin düzenlediği etkinliklerle büyük bir coşku ve heyecanla kutlandı.
Safranbolu Belediyesi Kent Kafe Kültür’de gerçekleştirilen kutlamalarda, çocuklara pamuk şeker ikram edildi, yüz boyama etkinlikleriyle neşeli anlar yaşandı. Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, çocuklara Türk bayrağı simgeli balonlar hediye ederek bayram sevincini paylaştı.
Kutlamalara, Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, Saf-Bel Kültür Turizm Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Onur Varlı ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kent Kafe Kültür etkinliklerinde sahne alan sanatçılar Anıl Baran Koş ve Merve Nur Cantekin, 30 Ağustos’a özel sahneleriyle izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Katılımcılar, milli mücadelenin ruhunu yansıtan eserlerle adeta zamanda yolculuğa çıktı. Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın milletin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin simgesi olduğuna vurgu yaparak, “Bu büyük zaferin 103. yılında aynı heyecan ve gururla geleceğe yürümeye devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.