Şenol Güneş istifa etti, Beşiktaş seçime gidiyor! - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
06 Ekim, 2023 14:42 tarihinde yayınlandı
0
0

Şenol Güneş istifa etti, Beşiktaş seçime gidiyor!

Beşiktaş’ta Teknik Direktör Şenol Güneş istifa etti. Başkan Ahmet Nur Çebi ayrıca olağanüstü seçimli genel kurul kararı aldı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu ikinci maçında sahasında İsviçre temsilcisi Lugano’ya 3-2 mağlup oldu. Bu yenilginin ardından siyah-beyazlı taraftarlar, yönetimi istifaya davet etmişti. Yönetim kurulu da yaşananlar üzerine olağanüstü toplandı. Teknik Direktör Şenol Güneş’in de bir kısmında yer aldığı ve yaklaşık 4.5 saat süren toplantı sabaha karşı sona erdi.

Söz konusu toplantı sonrası herhangi bir açıklama yapılmazken, sabah saatlerinde Şenol Güneş, yönetim kuruluna istifasını sundu.

Siyah-beyazlı kulüpten de konuya ilişkin yapılan açıklamada da, “Lugano maçının ardından bir araya geldiği Başkanımız Ahmet Nur Çebi’ye, Beşiktaşımızın menfaatleri doğrultusunda bir kan değişikliğine ihtiyaç olduğunu, Kulübümüzün ve takımımızın önünü açmak adına alınacak her türlü karara saygı duyacağını ifade eden Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, bugün itibarıyla görevinden ayrılmıştır. Şenol Güneş’e Kulübümüze katkıları nedeniyle teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz” denildi.

Beşiktaş seçime gidiyor

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu ikinci maçında sahasında İsviçre temsilcisi Lugano’ya 3-2 mağlup oldu. Bu yenilginin ardından siyah-beyazlı taraftarlar, yönetimi istifaya davet etmişti. Yönetim kurulu da yaşananlar üzerine olağanüstü toplandı. Ahmet Nur Çebi ve yönetimi  olağanüstü seçimli genel kurul kararı aldı.

Beşiktaş’tan yapılan açıklamada “Yönetim Kurulumuz, en geç aralık ayının başında olmak üzere Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı düzenleme kararı almıştır” denildi. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonu guney karadeniz jeoparki icin hazirlanan 15 proje desteklenecek DDwjt8re
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Nisan, 2026 12:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu Güney Karadeniz Jeoparkı için hazırlanan 15 proje desteklenecek

Kastamonu Üniversitesi ile Kastamonu Güney Karadeniz Jeoparkı iş birliğiyle hazırlanan 15 proje desteklenmeye hak kazandı.

Kastamonu Üniversitesi ile Kastamonu Güney Karadeniz Jeoparkı iş birliğinde yürütülen jeopark temalı ihtisaslaşma projeleri kapsamında önemli bir adım atıldı. Kastamonu Üniversitesi Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisaslaşma Koordinatörlüğü tarafından gerçekleştirilen proje çağrısı kapsamında yapılan değerlendirmeler sonucunda toplam 15 proje desteklenmeye hak kazandı.

Bölgenin doğal mirasının korunması, jeolojik değerlerin tanıtılması ve sürdürülebilir turizm anlayışının geliştirilmesini amaçlayan projeler; bilimsel araştırmadan saha uygulamalarına kadar geniş bir yelpazeyi kapsıyor.

Kabul edilen projelerin, başta Kastamonu olmak üzere Karadeniz bölgesinde jeopark bilincinin yaygınlaştırılmasına ve bölgesel kalkınmaya önemli katkılar sağlaması bekleniyor.

Yetkililer, ilerleyen süreçte projelerin uygulanma aşamasına geçileceğini ve elde edilecek çıktılarla bölgenin jeoturizm potansiyelinin daha görünür hale getirileceğini ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin