Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Aralık, 2024 08:45 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Şenol Güneş: “Başımız eğik ayrıldık, bunu beklemiyorduk”

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kasımpaşa maçının ardından yaptığı açıklamada, sonuçtan memnun olmadığını belirterek, "Hangi kelimeyi kullansak karşılığını doldurmuyor. Başımız eğik ayrıldık, bunu beklemiyorduk" dedi.
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında sahasında Kasımpaşa ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Teknik Direktör Şenol Güneş açıklamalarda bulundu. Sonuçtan memnun olmadığını dile getiren Güneş, "Hangi kelimeyi kullansak karşılığını doldurmuyor. Başımız eğik ayrıldık, bunu beklemiyorduk" diye konuştu.
Maçın genel değerlendirmesini de yapan Güneş, "Sahaya çıktığımızda duruş olarak doğruyduk. Ancak yavaş tempoda oynadığımız için bu durum rakibin işine geldi. Yediğimiz gol tamamen bizim hatamızdı. 2-1 öne geçtikten sonra beraberlik geldi ve yerleşik savunmada sıkıntı yaşadık. Buna rağmen 2-1’den sonra iyiydik ve pozisyonlar bulduk. Oyunun geneline baktığımızda artıları olan bir maçtı ama sonuç istediğimiz gibi olmadı. Rakibe uzak kalmamız onların iştahını artırdı” ifadelerini kullandı.
Güneş, ideal kadro sıkıntısı yaşadıklarını belirterek, "İdeal bir kadro yakalayamadık. Trabzonspor bu kadrosuyla daha iyi oynayacağı seviyeye gelecek. Üzüleceğiz ama tekrar ayağa kalkmak için bunun üzerine koymamız gerektiğini oyuncularla paylaştım. Oyuncuya ve seyirciye keyif vermeyen bir maç oldu" diyerek sözlerini tamamladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mayıs, 2025 16:22 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Samsun’da Çocuk Maratonu ve Aydilge konseri

Samsun Büyükşehir Belediyesi, 11 Mayıs Pazar günü düzenleyeceği Çocuk Maratonu Şenliği ve Aydilge konseri ile vatandaşlara hem müzik hem spor dolu unutulmaz bir gün yaşatacak.
Etkinlikler sabah saatlerinde Batı Park’ta başlayacak. "Koş Şampiyon Koş" sloganıyla organize edilen Samsun Çocuk Maratonu ve Şenliği, 1-14 yaş ortası çocukları çeşitli aralarda bir ortaya getirecek. 1-5 yaş kümesi çocuklar aileleriyle birlikte 200 metre koşarken, 6-9 yaş kümesi 300 metre, 10-14 yaş kümesi ise 400 metre koşacak. Aktiflikte ayrıyeten engelli çocuklar için özel bir parkur da yer alacak. Maratona katılmak isteyenler için müracaatlar 9 Mayıs Cuma gününe kadar belediyenin internet sitesi üzerinden yapabilecek.
Günün en dikkat çeken aktifliği ise saat 19.00’da başlayacak olan Aydilge konseri olacak. Batı Park Aktiflik Alanı’nda sahneye çıkacak olan ünlü sanatçı, sevilen müziklerini Samsunlular için seslendirecek. Konser halka açık ve fiyatsız olacak.
Samsun Büyükşehir Belediyesi, bu özel aktiflikle hem Anneler Günü’ne renk katmayı hem de çocuklara spor şuuru kazandırmayı hedefliyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.