blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Eylül, 2024 08:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Şenol Güneş, 11 yıl sonra yeniden Trabzonspor’un başında antrenmana çıktı

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 11 yıl aradan sonra yeniden bordo-mavili takımın eşofmanlarını giyerek ilk antrenmanına çıktı.
Trabzonspor’da 5. Şenol Güneş döneminin başlamasıyla birlikte tecrübeli teknik adam 11 yıl aradan sonra bordo-mavili takım ile ilk antrenmanına çıktı. 27 Ocak 2013’de Karadeniz ekibiyle yollarını ayıran Şenol Güneş, bugün Karadeniz ekibiyle ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Oyuncularla tanışan tecrübeli teknik adamın neşeli olduğu gözlendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Mustafa Akgün tarafından
21 Kasım, 2025 13:53 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük’te Kalealtı Eğitim ve Kent Tarihi Müzesi Açılıyor

Karabük’ün kalbinin attığı, hafızasının yeniden hayat bulduğu ve ortak geçmişinin gelecekle buluştuğu Kalealtı Eğitim ve Kent Tarihi Müzesi, kapılarını ziyaretçilere açıyor.

Şehrin zengin tarihini, kültürel mirasını, ortak hatıralarını ve eğitim birikimini gelecek kuşaklara aktarma hayaliyle hazırlanan bu özel müze, geçmişin nefes aldığı, geleceğin ilham bulduğu nadide bir kültür durağı.

24 Kasım Öğretmenler Günü’nde gerçekleşecek açılış töreni ile hem eğitim tarihine ışık tutan, hem de Safranbolu’nun köklü kültürel dokusunu yansıtan bu tarihi yapı, resmî olarak kent yaşamına kazandırılıyor. Müzenin açılışı 24 Kasım saat: 14:24’de Çeşme Mahallesi Kalealtı Sokak’ta gerçekleştirilecek olup, açılışa tüm Karabüklüler davet edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin