Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Ağustos, 2023 11:37 tarihinde yayınlandı
0

Selzede esnaf borçların ertelenmesi istedi

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık imzasıyla 8-9 Temmuz tarihlerinde yaşanan sel dolayısıyla üyelerinin yaşadıkları mağduriyetlere istinaden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne iletilen talepler, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun talimatıyla ilgili bakanlıklara iletildi.
Konuyla ilgili açıklama yapan DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, “Sel afetinin ilk anlarından itibaren sahada üyelerimiz ile birlikte olmaya çalışıyoruz. Taleplerini hem kamuoyuna hem de konunun muhatabı olan bakanlıklara ulaştırmak amacıyla TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu ile de sürekli temas halindeyiz. Üyelerimizin bizlerden talep ettikleri Beyanname verme süreleri, vergi ve prim borçlarının ertelenmesi, faizsiz kredi imkanları konularını ivedilikle üst birliğimiz olan TOBB’a ilettik. 31 Temmuz 2023 tarihinde TOBB’dan tarafımıza ulaşan yazı ile taleplerimizin Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Gelir İdaresi Başkanlığı ve KOSGEB’e iletildiği belirtildi. Bu dönemde sürekli olarak bizlerle iletişimde olarak sorunlarımıza ve taleplerimize duyarlılık gösteren TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
w 5
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
12 Mayıs, 2026 14:36 tarihinde yayınlandı
0

Yerel yönetimlerde hizmet vizyonu masaya yatırıldı

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Demir başkanlığında düzenlenen belediye başkanları toplantısına katıldı.

Büyükşehir ve il belediye başkanlarının yer aldığı toplantıda, yerel yönetimlerin hizmet kapasitesinin artırılması, şehirlerin gelişimine katkı sunacak projeler ve vatandaşlara daha etkin hizmet verilmesine yönelik konular ele alındı.

Toplantının ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Çetinkaya, istişare kültürünün önemine dikkat çekerek, şehirlerin geleceğine yönelik ortak akıl vurgusu yaptı. Çetinkaya, “Şehirlerimize değer katacak hizmetler ve vatandaşlarımıza daha güçlü hizmet sunabilmek adına önemli istişarelerde bulunduk. Ortak akıl ve istişare kültürüyle şehirlerimiz için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Gerçekleştirilen toplantıda, belediyeler arası koordinasyonun güçlendirilmesi ve hizmet standartlarının yükseltilmesine yönelik çalışmaların da gündeme geldiği bildirildi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin