Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Ağustos, 2023 11:37 tarihinde yayınlandı
0

Selzede esnaf borçların ertelenmesi istedi

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık imzasıyla 8-9 Temmuz tarihlerinde yaşanan sel dolayısıyla üyelerinin yaşadıkları mağduriyetlere istinaden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne iletilen talepler, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun talimatıyla ilgili bakanlıklara iletildi.
Konuyla ilgili açıklama yapan DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, “Sel afetinin ilk anlarından itibaren sahada üyelerimiz ile birlikte olmaya çalışıyoruz. Taleplerini hem kamuoyuna hem de konunun muhatabı olan bakanlıklara ulaştırmak amacıyla TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu ile de sürekli temas halindeyiz. Üyelerimizin bizlerden talep ettikleri Beyanname verme süreleri, vergi ve prim borçlarının ertelenmesi, faizsiz kredi imkanları konularını ivedilikle üst birliğimiz olan TOBB’a ilettik. 31 Temmuz 2023 tarihinde TOBB’dan tarafımıza ulaşan yazı ile taleplerimizin Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Gelir İdaresi Başkanlığı ve KOSGEB’e iletildiği belirtildi. Bu dönemde sürekli olarak bizlerle iletişimde olarak sorunlarımıza ve taleplerimize duyarlılık gösteren TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
28 yasindaki genc evinde olu bulundu kiz arkadasi gozaltinda AlnpVd97
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

28 yaşındaki genç evinde ölü bulundu, kız arkadaşı gözaltında

Zonguldak’ta kız arkadaşının “3 kişi geldi bıçakladı” ihbarının ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri 28 yaşındaki Ercan Kolçak’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Gencin kız arkadaşı ise olaydan sonra gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay merkeze bağlı Hacıali köyünde gece saatlerinde yaşandı. İddialara göre, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayan K.Ç. eve gelen 3 kişinin erkek arkadaşı Ercan Kolçak’ı bıçaklayarak yaraladığı ihbarında bulundu.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıkları gencin bıçak darbeleri sonucu olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Kolçak’ın cansız bedeni otopsi işlemleri için Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Otopsi işlemlerinin ardından cenazesi ailesi tarafından hastane morgundan alınan Ercan Kolçak’ın cenazesi, öğlen namazını müteakiben öldürüldüğü evinin 200 metre yakınındaki köy mezarlığında toprağa verildi.

Soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri Kolçak’ın kız arkadaşı K.Ç.’yi gözaltına aldı. K.Ç.’nin jandarmadaki sorgusu sürerken olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin