Selzede esnaf borçların ertelenmesi istedi - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Ağustos, 2023 11:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Selzede esnaf borçların ertelenmesi istedi

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık imzasıyla 8-9 Temmuz tarihlerinde yaşanan sel dolayısıyla üyelerinin yaşadıkları mağduriyetlere istinaden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne iletilen talepler, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun talimatıyla ilgili bakanlıklara iletildi.
Konuyla ilgili açıklama yapan DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, “Sel afetinin ilk anlarından itibaren sahada üyelerimiz ile birlikte olmaya çalışıyoruz. Taleplerini hem kamuoyuna hem de konunun muhatabı olan bakanlıklara ulaştırmak amacıyla TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu ile de sürekli temas halindeyiz. Üyelerimizin bizlerden talep ettikleri Beyanname verme süreleri, vergi ve prim borçlarının ertelenmesi, faizsiz kredi imkanları konularını ivedilikle üst birliğimiz olan TOBB’a ilettik. 31 Temmuz 2023 tarihinde TOBB’dan tarafımıza ulaşan yazı ile taleplerimizin Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Gelir İdaresi Başkanlığı ve KOSGEB’e iletildiği belirtildi. Bu dönemde sürekli olarak bizlerle iletişimde olarak sorunlarımıza ve taleplerimize duyarlılık gösteren TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
f9a48c25 032a 430b a316 8b4e4214a875
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
01 Mayıs, 2026 14:09 tarihinde yayınlandı
0
0

KTSO’da inşaat sektörünün geleceği konuşuldu

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen (KTSO) 4. Meslek Grubu İstişare toplantısında sektörün güncel durumu ve geleceği konuşuldu. Toplantı KTSO Meclis Başkanı Adnan Çebi, Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz ile Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Karadeniz ve Hakan Kafalı’nın katılımıyla KTSO Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan KTSO Meclis Başkanı Adnan Çebi, meslek grubu toplantılarının üyeler arasında birlik, beraberlik ve iş birliğini güçlendirme açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. Çebi, sektör temsilcilerinin sorun, talep ve çözüm önerilerinin doğrudan istişare edilmesinin hem sektörün gelişimine katkı sağladığını hem de ortak çalışma kültürünü güçlendirdiğini belirtti.

Toplantının ana gündemini inşaat sektöründeki güncel gelişmeler oluşturdu. Katılımcılar, uygulama süreçlerinde yaşanan operasyonel aksaklıklar, artan maliyet unsurları ve sektörel işleyişi etkileyen bazı düzenlemelerin sahaya yansımaları üzerine fikir alışverişinde bulundu. Üyeler tarafından iletilen talep, beklenti ve çözüm önerileri titizlikle not alınarak ilgili konular değerlendirildi.

Toplantının sonunda KTSO Meclis Başkanı Adnan Çebi ve Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, katılım sağlayan tüm meslek grubu üyelerine yapıcı katkılarından dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin