Karabük Postası tarafından
31 Mayıs, 2023 10:31 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Selde zarar gören yollarda onarım çalışması başlatıldı

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde etkili olan kuvvetli sağanağın ardından zarar gören yol ve köprülerde onarım çalışması başlatıldı. Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde etkili olan kuvveti sağanak sebebi ile Çat deresi ve Akçakeşe grup yolunda hasar meydana geldi. Köylere ulaşımın sağlandığı menfez, köprü ve yollar zarar gördü. Yaşanan selin ardından Taşköprü Kaymakamı Bekir Özer, hasarın oluştuğu alanlarda incelemelerde bulundu. Zarar gören köprüler ve yolların onarılması için çalışma başlatıldı. (İHA)
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Mayıs, 2025 04:45 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Çarpıştıktan sonra savrulan 2 araç yayaların arasında daldı: 11 yaralı

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde meydana gelen trafik kazasında çarpıştıktan sonra savrulan iki araba yayaların ortasında daldı. Kaza sonucunda 11 kişi yaralandı.
Kaza, gece saatlerinde Gümüşhane’nin Kelkit ilçesi Atatürk Mahallesi Kelkit-Erzincan Karayolu üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye nazaran, Muhammet Ali K. yönetimindeki 06 FR 4977 plakalı araba akaryakıt istasyonundan etraf yoluna çıktığı esnada, Erzincan istikametine hareket halinde olan Enes Ç. yönetimindeki 25 ACY 778 plakalı araba ile çarpıştı. Kazanın tesiriyle arabalar savrulurken, savrulan araçlar yol kenarında yürüyen vatandaşlara da çarptı.
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda 112 acil sıhhat, polis, jandarma ve itfaiye takımları sevk edildi. 112 acil sıhhat takımları 06 FR 4977 plakalı arabanın şoförü Muhammet Ali K. ve 25 ACY 778 plakalı arabanın şoförü Enes Ç. ile birlikte kazada yaralanan Aylin Sılanur A., Yağız Serdar A., Fatih M., Kübra Y., Dilek M., Asiye Ç., Dicle S., Mehmet Can D. ve İkram Elvan M.’yi olay yerindeki birinci müdahalenin akabinde Kelkit Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.
Kazada yaralanan Muhammet Ali K., Aylin Sılanur A. ve Yağız Serdar A. daha sonra Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne sevk edilirken, hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.