karabuk
İmsak 06:04
Güneş 07:29
Öğle 13:08
İkindi 16:07
Akşam 18:37
Yatsı 19:57
İmsaka kalan son --:--
Namaz Vakitleri
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Mayıs, 2024 20:48 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Selanik’ten gelen bayrak ve toprak Düzce’ye ulaştı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Selanik’teki evinden alınarak yola çıkan toprak ve Türk bayrağı, Düzce’ye ulaştı. Sabah saatlerinde ise Düzceli bisikletçiler, ata toprağını Bolu’ya teslim etmek üzere yola çıktı.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde Atatürk’ün Selanik’teki evinden alınan toprak ve Türk bayrağı sporcular tarafından İpsala Sınır Kapısı’ndan geçerek Düzce’ye ulaştı. Selanik’ten gelen Ata toprağı ve Türk bayrağını Düzceli bisikletçiler, Gümüşova ilçesinde teslim aldı. Sabah saatlerinde ise emanetler Bolu’ya teslim edilmek üzere yola çıktı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü önünde Gençlik ve Spor Müdürü İsa Yazıcı tarafından 25 bisikletçi, bayrak ve toprakla uğurlandı.
İl Müdürü İsa Yazıcı, bayrak ve toprağın Samsuna ulaşacağını belirterek, “Ülkemiz genelinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası dahilinde bir çok etkinlik yapılıyor. Bisikletli kardeşlerimiz Selanik’te Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün doğduğu toprağı Samsun’a götürüyor. Bin 100 kilometre civarında yol güzergahında bulunan ilimizdeki sporcular, dün Sakarya ili sınırında toprağı ve bayrağımızı aldı. Bugün Bolu’ya gidip teslim edecekler. Oradan da Samsun’a kadar ulaşacak. Bu anlamlı organizasyonda gençlerimizin hem bu duyarlı harekette bulunması hem de bisiklet sporunun bisikletçilerimizin fedakarca davranışlarından dolayı Düzce bisiklet ailesine teşekkür ediyorum” dedi.
Bisiklet Federasyonu Düzce İl Temsilcisi Selim Cicü de, "2019 yılından bu yana Selanik’ten 19 Mayıs vesilesiyle Atatürk’ün evinden taşınan bir toprak var. Bin 130 kilometre her ilde bisikletlilerin birbirinden teslim alıp, diğer ile teslim ettiği bir organizasyon. 19 Mayıs’ta Samsun’da oluyor toprak. Biz de Bisiklet Federasyonu İl Temsilciliği olarak dün Sakarya’dan teslim aldık. Bugün de Bolu iline götürüyoruz, oraya teslim edeceğiz inşallah” ifadelerini kullandı.
Sporcular ise yaptıklarının gurur verici olduğunu söylediler.
Sporculara, yol boyunca emniyet güçleri de eşlik ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Şubat, 2026 20:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Boluspor – İstanbulspor maçının ardından

Trendyol 1. Lig’in 27. haftasında oynanan Boluspor-İstanbulspor maçının ardından iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.
Trendyol 1. Lig’in 27. haftasında Boluspor sahasında mücadele ettiği İstanbulspor’a 1-0’lık skorla mağlup oldu. Maçın ardından iki takımın teknik direktörleri, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Play-off grubuna girmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Boluspor Teknik Direktörü Suat Kaya, "7 günde 3. maç. Biraz sakatlıklar, biraz da kart cezalıları, bu bizi yordu. Özellikle 75’ten sonra bu yorgunluk bayağı bindi. Maça iyi başladık fakat ilk gol pozisyonunu rakibe verdik. 45 dakika dengeli geçti. Sabırlı oynadık. İkinci yarıda çok istedik, pozisyonlar da bulduk. Doğan Can’ın sakatlığı, onu hiç kullanamadık. Önümüzdeki hafta iyi bir dinlenmeyle, rakibe iyi çalışarak bu işten çıkış sağlamamız lazım. Ben oyuncularıma güveniyorum. Ufak tefek sorunlarımız var ama bunların arkasına sığınmıyorum. Play-off grubunun içine girmek için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

İlyas Öztürk: "Çok mutluyuz"
Galip geldikleri için mutlu olduklarını ifade eden İstanbulspor Teknik Sorumlusu İlyas Öztürk, "Biz İstanbulspor’a Barış Kaan hocamızla birlikte geldiğimiz günden itibaren, 12 haftadır farklı farklı rakiplere göre formasyon ve farklı oyun, rakibe göre farklı oyun felsefeleriyle maçlara çıktık. Zaman zaman saha içi defansif duruşumuzu da rakiplerin konumlamasına göre yaptık. Maçı kazandık ama biz şunu söyleyeyim; sonradan oyuna aldığımız oyuncular normal 11 oyuncularımızdı. Biz rakibin 60’tan sonra yorulacağını bildiğimiz için, onları 60’tan sonra oyuna alıp ve golü bulup maçı kazandık. Çok mutluyuz. Oyuncularımızı kutluyoruz. Bundan sonraki süreçte de Iğdır maçının hazırlıklarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin