Sel ve heyelanların yıktığı yollar yeniden yapılıyor - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Haziran, 2023 14:56 tarihinde yayınlandı
0
0

Sel ve heyelanların yıktığı yollar yeniden yapılıyor

Kastamonu’da yaşanan sel ve heyelanlar sebebiyle yıkılan köy yolları, ekiplerin zorlu şartlardaki alanlarda çalışması ile yeniden inşa ediliyor.
Kastamonu’da Haziran ayında etkili olan sağanak yağışların ardından meydana gelen sel ve heyelanlar sebebiyle çok sayıda köy yolu zarar gördü. Kastamonu İl Özel İdaresi ekipleri köylere ulaşımın sağlandığı köy yollarını yeniden inşa etmek için zorlu coğrafya şartlarında iş makineleri ile çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle Karadeniz kıyısında bulunan ilçelerdeki zarar gören köy yollarının yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor.
Çatalzeytin ilçesinde etkili olan sel sebebiyle zarar gören Yunuslar Karacakaya grup yolunda ekipler tarafından sürdürülen çalışmalar havadan görüntülendi. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
bolu belediyesinde yurutulen sorusturmada gozaltina alinan 3 kisi serbest birakildi Euubdb2e
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Nisan, 2026 04:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu Belediyesi’nde yürütülen soruşturmada gözaltına alınan 3 kişi serbest bırakıldı

Bolu Belediyesi’ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 3 kişi çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Geçtiğimiz ay yürütülen ’icbar suretiyle irtikap’ soruşturması kapsamında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Can tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Dün sabahın ilk ışıklarıyla birlikte jandarma ekipleri tarafından belediye binasına geniş çaplı başlatılan arama çalışmaları devam ediyor. Jandarma, kurumdaki tüm bilgisayarları ve dijital materyalleri inceleme altına alırken 3 kişi gözaltına alındı.

Olaya ilişkin CHP’li meclis üyesi Cihan Tutal, Mali İşler Müdürü Naim Ayhan ve BOLSEV Vakfı Üyesi Ali Sarıyıldız gözaltına alındı. Soruşturmaya ilişkin daha önce de Naim Ayhan ve Ali Sarıyıldız gözaltına alınmış ve ifadeleri sonrası serbest bırakılmıştı. Jandarma ekipleri belediye binasında yaklaşık 5 saat süren çalışmalarını tamamladı. Ekipler tarafından önemli evrak ve bilgisayarlar torbalarla Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na götürüldü.

3 isim de serbest bırakıldı

il Jandarma Komutanlığı’nda gözaltı işlemleri tamamlanan CHP’li meclis üyesi Cihan Tutal, Mali İşler Müdürü Naim Ayhan ve BOLSEV Vakfı Üyesi Ali Sarıyıldız öğle saatlerinde Bolu Adliyesi’ne sevk edildi. Savcılıkta ifade işlemlerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen 3 kişi, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin