Kastamonu’da yaşanan sel ve heyelanlar sebebiyle yıkılan köy yolları, ekiplerin zorlu şartlardaki alanlarda çalışması ile yeniden inşa ediliyor.
Kastamonu’da Haziran ayında etkili olan sağanak yağışların ardından meydana gelen sel ve heyelanlar sebebiyle çok sayıda köy yolu zarar gördü. Kastamonu İl Özel İdaresi ekipleri köylere ulaşımın sağlandığı köy yollarını yeniden inşa etmek için zorlu coğrafya şartlarında iş makineleri ile çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle Karadeniz kıyısında bulunan ilçelerdeki zarar gören köy yollarının yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor.
Çatalzeytin ilçesinde etkili olan sel sebebiyle zarar gören Yunuslar Karacakaya grup yolunda ekipler tarafından sürdürülen çalışmalar havadan görüntülendi. (İHA)


Sel ve heyelanların yıktığı yollar yeniden yapılıyor
Kalp krizine yenik düşen Vali Yardımcısı Şenol Esmer memleketi Trabzon’da toprağa verildi
Kayseri’de geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Vali Yardımcısı Şenol Esmer (59), düzenlenen resmi törenlerin ardından memleketi Trabzon’da son yolculuğuna uğurlandı.
Görev yaptığı Kayseri’de düzenlenen törenin ardından cenazesi Trabzon’a getirilen Kayseri Vali Yardımcısı Şenol Esmer için Tonya ilçesindeki Merkez Ali İbni Ömer Ali Ağa Camii’nde öğle namazını müteakip cenaze töreni düzenlendi. Törende Esmer’in özgeçmişi okunurken, duaların ardından cenaze namazı kılındı.
Cenaze törenine Trabzon Valisi Tahir Şahin, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Gümüşhane Valisi Cevdet Atay, ilçe belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kılınan cenaze namazının ardından Şenol Esmer’in cenazesi aile kabristanlığında toprağa verildi.


