Avrupa Karabükspor Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, tarafından düzenlenen programda selzedelere toplanan yardım için destek olan iş adamlarına plaket takdim edildi.
Programa dernek üyelerinin yanı sıra, AK Parti İstanbul Milletvekili Zafer Sarıkaya, iş insanları Abdullah Ören, Özcan Köktürk, Erdal Köktürk, İlhan Bükrücü Orçun Aygün, Sevan bulut, Mehmet Kırtay ve Bilal İnam katıldı.
İlk olarak programda Kastamonu ve çevresinde selzedeler için hazırlanan yardım tırına destek olan iş insanlarına Avrupa Karabükspor Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdullah İnam tarafından plaket takdim edildi.
Öte yandan iş insanları 500 öğrenci için yapılacak olan yardım için de destek sözü verdi.
Başkan İnam, derneğin her türlü çalışmalarında desteklerini esirgemeyen iş insanlarına teşekkür etti.
Programda konuşan Milletvekili Sarıkaya, Avrupa’da yaşayan Türklerin yanında olduklarını ve yaşadıkları sorunlarla ilgileneceğini belirtti.
Başkan İnam, programa katılan Milletvekili Sarıkaya’ya da teşekkür plaketi takdim etti.


93
Sel felaketine yardım için destek olan iş adamlarına plaket verildi
450
Çorum’da kazaya karışan sürücü aracını bırakıp kaçtı
Çorum’da kırmızı ışıkta bekleyen araca arkadan çarpan sürücü, kazanın ardından otomobilini bırakıp kaçtı. Kazada 2 kişi yaralandı.
Kaza, gece saatlerinde Akşemseddin Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kırmızı ışıkta bekleyen 05 KG 119 plakalı otomobile, arkadan gelen 31 AIL 407 plakalı başka araç çarptı. Kazada otomobilde bulunan Y.E. ve H.S.K. yaralandı. Kazanın ardından sürücü, aracı olay yerinde bırakarak kaçtı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralılar, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis ekipleri, sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.


