Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
05 Ağustos, 2017 12:50 tarihinde yayınlandı
0

Şeker Kanyonundan Sonra En Çok İlgi Gören Yer

Yenice Belediyesi’nin halka ücretsiz piknik yapabilmesi için hizmete sunduğu Şehit Ömer Halis Demir Çıra Pazarı Sosyal Tesislerine , halkın ilgisi ve beğenisi her geçen gün artıyor.

    Yenice Şeker Kanyonundan sonra bu sıcaklarda vatandaşların en çok tercih ettiği yer olan çıra pazarında vatandaşın ihtiyacı olan tüm ihtiyaçlar bulunuyor.

Belediye Başkanı Zeki Çaylı’nın ilk döneminde belediyeye hazineden satın alınarak kazandırılan ve çok hummalı çalışmalarla bugüne getirilen Çıra Pazarı’nda 100 dolayında piknik masası bulunuyor.

İçinde mescit, modern WC’ler, süt odası , çocuk oyun parkı, kondisyon aletleri ve salıncaklar ile mangal için ızgaralar bulunan tesis, 10 bin m2 lik alanda hizmet veriyor.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda otomobil direge carpti 3 yarali 1XZKzseQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Mayıs, 2026 20:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da otomobil direğe çarptı: 3 yaralı

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde otomobilin direğe çarpması neticesinde meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

Kaza, İnebolu ilçesi Kuzluk köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Muzaffer B. yönetimindeki 81 BV 377 plakalı Kia marka otomobil virajı alamayarak elektrik diğerine çarptı. Kazada sürücü ile araçta bulunan Emine B. ve Fatma B. yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, İnebolu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Araçta bulunan vatandaşların bayram tatili için köye geldikleri öğrenilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin