Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
05 Ağustos, 2017 12:50 tarihinde yayınlandı
0

Şeker Kanyonundan Sonra En Çok İlgi Gören Yer

Yenice Belediyesi’nin halka ücretsiz piknik yapabilmesi için hizmete sunduğu Şehit Ömer Halis Demir Çıra Pazarı Sosyal Tesislerine , halkın ilgisi ve beğenisi her geçen gün artıyor.

    Yenice Şeker Kanyonundan sonra bu sıcaklarda vatandaşların en çok tercih ettiği yer olan çıra pazarında vatandaşın ihtiyacı olan tüm ihtiyaçlar bulunuyor.

Belediye Başkanı Zeki Çaylı’nın ilk döneminde belediyeye hazineden satın alınarak kazandırılan ve çok hummalı çalışmalarla bugüne getirilen Çıra Pazarı’nda 100 dolayında piknik masası bulunuyor.

İçinde mescit, modern WC’ler, süt odası , çocuk oyun parkı, kondisyon aletleri ve salıncaklar ile mangal için ızgaralar bulunan tesis, 10 bin m2 lik alanda hizmet veriyor.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
turhalda yesilirmak suyu tasti bazi evleri su basti yOxMV31E
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 04:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Turhal’da Yeşilırmak suyu taştı, bazı evleri su bastı

Tokat’ın Turhal ilçesinde etkili olan yoğun yağışlar nedeniyle bazı mahallelerde su baskınları yaşandı. Almus Barajı’nda su seviyesinin yükselmesi ve dolusavaktan taşma riskinin gündeme gelmesi ilçede endişeyi artırırken, barajdan gelecek muhtemel taşkın öncesinde Borsa Mahallesi’nde çok sayıda ev sular altında kaldı.

Edinilen bilgilere göre, son günlerde etkili olan yağışlar nedeniyle Yeşilırmak kenarındaki evlerde su birikintileri oluşturdu. Özellikle Borsa Mahallesi’nde bazı evlerin giriş ve zemin katlarını su bastı. Bazı vatandaşların güvenlik amacıyla üst katlara çıktığı öğrenildi.

Mahalle sakinlerinden Abbas Keskin, yaşanan durumun endişe verici boyuta ulaştığını belirterek; “Şu an Turhal Borsa Mahallesi’ndeyiz. Almus Barajı hiç taşmamışken evler su altında kaldı. Bu tarafa doğru her yer deniz gibi. Yarın Almus Barajı taştığında ne olacak biz onu bilmiyoruz. İnsanlar ikinci kattan aşağı inemiyor. Evler su altında kaldı” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin