Karabük Valisi Fuat Gürel, sağanak yağmurun en çok etkilendiği Yenice ilçesinde incelemelerde bulundu. İlçede bulunan Şeker Kanyonu yolu aşırı yağışlara dayanamayarak çöktü.
Yenice ilçesinde etkili olan sağanak yağmur sonrası heyelanlar meydana gelirken bazı bölgelerde ev ve iş yerlerini su bastı. Metrekareye yaklaşık 50 kilogramın yağışın düştüğü ilçede yollar göle döndü. Vali Fuat Gürel, beraberinde AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş ile birlikte sağanak yağmurdan en çok etkilenen ilçede incelemelerde bulundu. Ev ve bahçeleri zarar gören vatandaşlarla bir araya gelen Gürel, mağduriyetlerin giderilmesi için gerekli çalışmaları yapacaklarını söyledi.
Öte yandan su seviyesinin yükseldiği Şeker Kanyonu yolunun bir kısmı aşırı yağışlar nedeniyle çöktü. İncebacaklar köyüne ulaşımın sağlandığı yol trafiğe kapatıldı.


0
Şeker Kanyonu Yolu Çöktü
0
0
Karabük’te uyuşturucu operasyonu: 7 şüpheli adliyeye sevk edildi
Karabük’te jandarma ekiplerince düzenlenen 3 ayrı uyuşturucu operasyonunda 7 şüpheli gözaltına alındı.
Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 13-16 Mayıs 2026 tarihleri arasında Karabük merkezde gerçekleştirilen 3 ayrı operasyonda şüphelilerin üzerlerinde ve ikametlerinde arama yapıldı. Yapılan aramalarda 170 adet sentetik ecza, 1 gram metamfetamin, 2 adet amfetamin emdirilmiş peçete ile 3 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.
Gözaltına alınan 7 şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

