Şeker fabrikasında kuyruk sırasına girmek isteyen pancar yüklü traktör devrildi - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Kasım, 2023 04:12 tarihinde yayınlandı
0
0

Şeker fabrikasında kuyruk sırasına girmek isteyen pancar yüklü traktör devrildi

Kastamonu Şeker Fabrikasında hasadını yaptıkları pancarları fabrikaya teslim etmek için oluşan uzun kuyrukta, sıraya girmek isteyen pancar yüklü traktör, rampada kalması sonucu devrildi.

Kastamonu’da Şeker Fabrikasında tarlada hasadını yaptıkları pancarları teslim etmek isteyen üreticiler, uzun kuyruklar oluşturdu. Kastamonu Şeker Fabrikası önünde oluşan uzun kuyruk, kilometrelerce uzaması sonrası kazaları da beraberinde getirdi. Tarlasından yüklediği pancarı fabrikaya boşaltmaya getiren bir üretici, fabrika önünde oluşan uzun kuyrukta sıraya girmek istedi. Sıraya girmeye çalıştığı sırada rampada kalan pancar yüklü traktör, dengesini kaybederek devrildi. Kazada traktörde yüklü olan pancarlar yola saçıldı. İş makinesi ve diğer üreticilerin yardımlarıyla yola saçılan pancarlar toplanarak başka bir araca nakil edildi. Kazada sürücü yara almazken, devrilen traktör ise bulunduğu yerden kaldırıldı.

Pancar üreticileri, Kastamonu Şeker Fabrikası önünde oluşan uzun kuyruk sebebiyle tepkilerini dile getirerek, mağdur olduklarını ve yük boşaltmada üç güne yakın fabrika önünde beklediklerini kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
sefer yilmaz hedefimiz play offlardan sampiyon olarak yeniden super lige donmek Wzrg8fgI
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Sefer Yılmaz: “Hedefimiz play-off’lardan şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e dönmek”

Bodrum FK Teknik Sorumlusu Sefer Yılmaz, Çorum FK ile deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından, “İnşallah sonuna kadar devam edeceğiz, hedefimiz play-off’lardan şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e dönmek” dedi.

Trendyol 1. Lig 34. hafta karşılaşmasında Bodrum FK, deplasmanda Çorum FK ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Bodrum FK Teknik Direktörü Sefer Yılmaz, “Bu akşam futbol adına çok güzel bir akşam oldu. Çok kaliteli, çok keyifli, güzel bir maçtı. İki takımın da futbolcularını, teknik ekibini tebrik ediyorum. Çok güzel bir maç ortamı vardı, seyirci güzeldi, hava güzeldi, zemin güzeldi. Süper Lig kalitesinde çok zevkli bir mücadeleydi. Çorum FK, bu ligin en kaliteli kadrolarından, en iyi futbol oynayan takımlarından biri. Biz çok iyi hazırlandık, rakibin iyi yönlerini, zaaflarını da biliyorduk. Erken gelen bir golle hiç moralimizi bozmadık. Futbolcularımız aynı taktik, disiplinde devam ettiler. Daha sonra golü de bulduk. İkinci yarı da çok keyifliydi. Maç gitti, geldi. Biz de alabilirdik, Çorum FK da alabilirdi. Penaltı kaçtı. Penaltıdan sonra biz yüzde 100 karşı karşıya kaçırdık. Futbol adına çok keyifli, güzel bir maçtı. Çorum FK ile Bodrum FK’nın güzel de bir rekabeti vardı ama centilmence bir maç oldu. İnşallah sonuna kadar devam edeceğiz, hedefimiz play-off’lardan şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e dönmek” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin