Reklam
Reklam

Şeker fabrikasında kuyruk sırasına girmek isteyen pancar yüklü traktör devrildi

Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Kasım, 2023 04:12 tarihinde yayınlandı
0

Kastamonu Şeker Fabrikasında hasadını yaptıkları pancarları fabrikaya teslim etmek için oluşan uzun kuyrukta, sıraya girmek isteyen pancar yüklü traktör, rampada kalması sonucu devrildi.

Kastamonu’da Şeker Fabrikasında tarlada hasadını yaptıkları pancarları teslim etmek isteyen üreticiler, uzun kuyruklar oluşturdu. Kastamonu Şeker Fabrikası önünde oluşan uzun kuyruk, kilometrelerce uzaması sonrası kazaları da beraberinde getirdi. Tarlasından yüklediği pancarı fabrikaya boşaltmaya getiren bir üretici, fabrika önünde oluşan uzun kuyrukta sıraya girmek istedi. Sıraya girmeye çalıştığı sırada rampada kalan pancar yüklü traktör, dengesini kaybederek devrildi. Kazada traktörde yüklü olan pancarlar yola saçıldı. İş makinesi ve diğer üreticilerin yardımlarıyla yola saçılan pancarlar toplanarak başka bir araca nakil edildi. Kazada sürücü yara almazken, devrilen traktör ise bulunduğu yerden kaldırıldı.

Pancar üreticileri, Kastamonu Şeker Fabrikası önünde oluşan uzun kuyruk sebebiyle tepkilerini dile getirerek, mağdur olduklarını ve yük boşaltmada üç güne yakın fabrika önünde beklediklerini kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Çorum’da kazaya karışan sürücü aracını bırakıp kaçtı

corumda kazaya karisan surucu aracini birakip kacti Ia1FOKmg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 04:30 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum’da kırmızı ışıkta bekleyen araca arkadan çarpan sürücü, kazanın ardından otomobilini bırakıp kaçtı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde Akşemseddin Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kırmızı ışıkta bekleyen 05 KG 119 plakalı otomobile, arkadan gelen 31 AIL 407 plakalı başka araç çarptı. Kazada otomobilde bulunan Y.E. ve H.S.K. yaralandı. Kazanın ardından sürücü, aracı olay yerinde bırakarak kaçtı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralılar, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis ekipleri, sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin