Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Kasım, 2023 04:12 tarihinde yayınlandı
0

Şeker fabrikasında kuyruk sırasına girmek isteyen pancar yüklü traktör devrildi

Kastamonu Şeker Fabrikasında hasadını yaptıkları pancarları fabrikaya teslim etmek için oluşan uzun kuyrukta, sıraya girmek isteyen pancar yüklü traktör, rampada kalması sonucu devrildi.

Kastamonu’da Şeker Fabrikasında tarlada hasadını yaptıkları pancarları teslim etmek isteyen üreticiler, uzun kuyruklar oluşturdu. Kastamonu Şeker Fabrikası önünde oluşan uzun kuyruk, kilometrelerce uzaması sonrası kazaları da beraberinde getirdi. Tarlasından yüklediği pancarı fabrikaya boşaltmaya getiren bir üretici, fabrika önünde oluşan uzun kuyrukta sıraya girmek istedi. Sıraya girmeye çalıştığı sırada rampada kalan pancar yüklü traktör, dengesini kaybederek devrildi. Kazada traktörde yüklü olan pancarlar yola saçıldı. İş makinesi ve diğer üreticilerin yardımlarıyla yola saçılan pancarlar toplanarak başka bir araca nakil edildi. Kazada sürücü yara almazken, devrilen traktör ise bulunduğu yerden kaldırıldı.

Pancar üreticileri, Kastamonu Şeker Fabrikası önünde oluşan uzun kuyruk sebebiyle tepkilerini dile getirerek, mağdur olduklarını ve yük boşaltmada üç güne yakın fabrika önünde beklediklerini kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kelkit cayi tasti agaclik alan nehre donustu seralar sular altinda kaldi Uar9EeBi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Mayıs, 2026 16:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Kelkit çayı taştı, ağaçlık alan nehre dönüştü, seralar sular altında kaldı

Tokat’ın Niksar ilçesinde debisi yükselen Kelkit Çayı’nın yön değiştirmesi sonucu yolun bir kısmı nehre kayarken ağaçlar suya kapıldı. Erbaa ilçesinde ise bazı seralar sular altında kaldı.

Son günlerde etkili olan yağışların ardından debisi yükselen Kelkit çayı, Niksar ilçesine bağlı Kumçiftlik Mahallesi’nde taşkın tehlikesini beraberinde getirdi. Suyun yön değiştirmesiyle birlikte çay kenarında bulunan yolda çökmeler oldu. Kıyıda bulunan ağaçlar ise köklerinden sökülerek suya kapıldı. Bölgedeki çökme ve ağaçların sürüklenme anı vatandaşlar tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

Mahalle sakinlerinden Erhan Şahin, gece boyunca bölgede nöbet tuttuklarını belirterek; “Burada ikamet ediyorum. Sabaha kadar burada nöbet bekledim. Dört ağaç birden kayarak ırmağa aktı gitti” dedi.

Öte yandan, Tokat’ın Erbaa ilçesinde de taşkından tarım alanları etkilendi. İlçedeki bazı seraların su altında kaldığı öğrenilirken, ekiplerin bölgede inceleme ve hasar tespit çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin