Karabük genelinde tesirli olan sis görsel şölen oluştururken gökyüzünü kaplayan sis katmanı da dronla kaydedildi.
Sabah saatlerinden itibaren Karabük ve Safranbolu ilçesinde ağır sis tesirli oluyor. Yapı ve binaları görünmez hala getiren sis görüş arasını de kısalttı. Şoförler trafikte denetimli bir halde ilerlerken kentin üzerini kaplayan sis katmanı da dron ile görüntülendi. Görsel şölen oluşturan sis bulutlarının öğlen saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor.
Vali Mustafa Yavuz’dan Karabük Adliyesine Veda Ziyareti
Resmi Gazete’de 07 Ocak 2026 tarihinde yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Adana Valiliği görevine atanan Karabük Valisi Mustafa Yavuz, ilde görev yapan adli kurum temsilcilerine veda ziyaretlerinde bulundu.
Bu kapsamda Vali Yavuz; Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Selçuk Akman, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Aynur Çelik ve Karabük Barosu Başkanı Av. Emrah Köklü’yü ziyaret etti. Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı ziyareti sırasında Başsavcılık Şeref Defteri’ni imzalayan Vali Yavuz, Karabük’te görev yaptığı süre boyunca adalet hizmetlerinin etkin ve uyumlu bir şekilde yürütülmesine katkı sunan tüm yargı mensuplarına teşekkür etti.
Ziyaretlerde, Karabük’te adalet hizmetlerinin hızlı, etkin ve vatandaş odaklı yürütülmesi amacıyla Valilik ile yargı kurumları arasında kurulan güçlü iş birliği, koordinasyon ve uyum vurgulandı. Vali Mustafa Yavuz, hukuk devleti ilkesinin güçlendirilmesi ve kamu düzeninin sağlanması noktasında adli kurumlarla yürütülen ortak çalışmaların önemine dikkat çekti.
Karabük’te görev süresi boyunca adli teşkilatla karşılıklı anlayış ve uyum içerisinde çalışıldığını ifade eden Vali Yavuz, Cumhuriyet Başsavcısı Selçuk Akman’a, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Aynur Çelik’e ve Karabük Barosu Başkanı Av. Emrah Köklü’ye katkı ve desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Ziyaret edilen kurum temsilcileri ise Vali Mustafa Yavuz’a Karabük’e sunduğu hizmetler dolayısıyla teşekkür ederek, yeni görev yeri olan Adana’da başarı dileklerini sundu.