Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Eylül, 2023 16:36 tarihinde yayınlandı
0

Şehitler anısına vefa yürüyüşü yapan gruba ayı saldırdı: 1 yaralı

Giresun’un Alucra ilçesinde bulunan Osmanlı-Rus savaşında 2. Kafkas Kolordusuna bağlı askerlerin şehit olduğu Alucra dağlarındaki cephelere yapılan vefa yürüyüşü yapanların karşısına ayı çıktı. Ayının saldırdığı grup içerisinde bir kişi ayı saldırısı sonucu bir kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, Alucra Kaymakamlığı, Alucra Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü ve Sivil Topluk Kuruluşlarının öncülüğünde bu yıl üçüncüsü düzenlenen Osmanlı-Rus savaşında 2. Kafkas Kolordusuna bağlı askerlerin şehit olduğu Gümüşhane sınırındaki cephelere “Şehitlere Vefa” adıyla yürüyüş düzenlendi. Gruptan ayrı olarak farklı bir rotadan zirveye tırmanan bir grup genç ayı ile karşılaştı. Karşılarına çıkan ayının saldırması üzerine Tarık Akın isimli genci sağ ayağından ısırdı. Ayağından ısırılan genç kendini kayalıklardan atarak ayı saldırısından kurtulurken yaralandı. Yaralanan Akın olay yerine çağrılan ambulans ile önce Alucra Devlet Hastanesine buradan Şebinkarahisar Devlet Hastanesine sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzonspor besiktas maci hazirliklarini tamamladi t5DeA5BK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzonspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarını tamamladı

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını tamamladı. Bordo-mavililer, 18 kişilik oyuncu kadrosuyla İstanbul’a gitti.

Teknik Direktör Fatih Tekke yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde bugün gerçekleştirdiği antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan bordo-mavililer, İstanbul’a gitti. Kart cezalısı Pina ve Mustafa Eskihellaç’ın yanı sıra tedavileri süren Savic, Batagov ve Okay Yokuşlu kafilede yer almadı.

Trabzonspor’un kamp kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:

“Andre Onana, Onuralp Çevikkan, Ahmet Doğan Yıldırım, Chibuike Nwaiwu, Mathias Lovik, Benjamin Bouchouari, Tim Jabol Folcarelli, Christ Inao Oulai, Salih Malkoçoğlu, Ozan Tufan, Boran Başkan, Ernest Muçi, Onuralp Çakıroğlu, Anthony Nwakaeme, Oleksandr Zubkov, Felipe Augusto, Umut Nayir ve Paul Onuachu.”

Bizi sosyal medyadan takip edin