Reklam
Reklam

Şehit ve gazi aileleri onuruna yemek verildi 

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
09 Nisan, 2019 13:52 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Valisi Fuat Gürel, Türk Polis Teşkilatının 174. Yılı etkinlikleri kapsamında şehit ve gazi aileleri ile bir araya geldi.
İl Emniyet Müdürlüğü ev sahipliğinde polisevinde Şehit Aileleri ve Gaziler onuruna verilen yemek programına, Karabük Valisi Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, KBÜ Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, İl Jandarma Komutanı Albay Ali Sefa Yılmaz, KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Güleç, kurum müdürleri, şehit aileleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve basın mensupları katıldı.
Programda konuşan İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, Türk Polis Teşkilatının 174. Yılını kutladı. Yemeğin ardından Vali Gürel ve eşi şehit ailelerini ve gazileri masalarında ziyaret ederek sohbet etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.