Karabük’te şehit torunu bir vatandaş fırça saplarını birleştirerek ucuna taktığı Türk Bayrağı ile şehit yakınına küfreden İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ı protesto etti.
İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın bir şehit yakınına yönelik kullandığı küfüre tepkiler devam ediyor. Safranbolu ilçesinde yaşayan Bahattin Kurt isimli vatandaş fırça saplarını birleştirerek ucuna Türk Bayrağı taktı. Elindeki bayrakla Kent Meydanına gelen Kurt, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ı şehit yakınına kullandığı sinkaflı küfür için protesto etti. Kendisinin de bir şehit torunu olduğunu söyleyen Kurt, “Lütfü Türkkan bütün şehitlerimize dil uzatmıştır. Bende şehit torunuyum, zoruma gitti. Protesto yapıyorum” dedi.(İHA)


Şehit torunu Türk Bayrağı ile İYİ Partili Türkkan’ı protesto etti
Zonguldak’ta terör örgütü operasyonunda gözaltına alınan 4 öğrenciden 3’ü tutuklandı
Zonguldak’ta polis ekiplerince yasa dışı sol terör örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonda adliyeye sevk edilen 4 kişiden 3’ü tutuklandı.
Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında THKP-C, Dev-Yol ve Devrimci Hareket örgütleri içerisinde faaliyet gösterdikleri ve Devrimci Gençlik Dernekleri (DGD) ile bağlantılı oldukları iddia edilen 4 öğrenci hakkında gözaltı kararı verildi. Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekiplerince kent genelinde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Gerçekleştirilen operasyonda N.Ş., S.D., İ.K. ve B.O. isimli öğrenciler yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda ele geçirilen çeşitli dijital materyallere incelenmek üzere el konuldu. Emniyetteki sorgu işlemleri tamamlanan şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından yoğun güvenlik önlemleri eşliğinde Zonguldak Adliyesi’ne sevk edildi. Cumhuriyet savcılığındaki ifadeleri sonrası mahkemeye çıkarılan şüphelilerden N.Ş., S.D. ve B.O. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelilerden İ.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Olayla ilgili çok yönlü soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.


