Karabük’te şehit torunu bir vatandaş fırça saplarını birleştirerek ucuna taktığı Türk Bayrağı ile şehit yakınına küfreden İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ı protesto etti.
İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın bir şehit yakınına yönelik kullandığı küfüre tepkiler devam ediyor. Safranbolu ilçesinde yaşayan Bahattin Kurt isimli vatandaş fırça saplarını birleştirerek ucuna Türk Bayrağı taktı. Elindeki bayrakla Kent Meydanına gelen Kurt, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ı şehit yakınına kullandığı sinkaflı küfür için protesto etti. Kendisinin de bir şehit torunu olduğunu söyleyen Kurt, “Lütfü Türkkan bütün şehitlerimize dil uzatmıştır. Bende şehit torunuyum, zoruma gitti. Protesto yapıyorum” dedi.(İHA)


0
Şehit torunu Türk Bayrağı ile İYİ Partili Türkkan’ı protesto etti
0
0
Karabük 1.Amatör Lig’de şampiyon Safranboluspor
Karabük 1.Amatör Futbol Ligi’nde şampiyon Safranboluspor oldu.
Karabük 1.Amatör Lig Play Off Finali’nde Eskipazar Belediyespor ile karşılaşan Safranboluspor mücadeleyi 2-1 kazanarak Karabük’ü Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil etmeye hak kazandı.
Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda oynanan final mücadelesini 2-1 kazanan Safranboluspor şampiyon olarak önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek.
Safranboluspor iki sezon önce Bölgesel Amatör Lig’de yer almıştı. Mor turunculu ekip İki yıl aranın yeniden Bölgesel Amatör Lig’e geri döndü.


