blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Ocak, 2025 12:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Şehit Polis Memuru Haşim Kayık mezarı başında anıldı

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü, 2001 yılında İstanbul’da misyon yaptığı sırada grup otosuna düzenlenen silahlı akın sonucu şehit olan Polis Memuru Haşim Kayık’ı, şehadetinin 24. yıl dönümünde kabri başında andı.
Şehidin anısına düzenlenen merasimde Kur’an-ı Kerim okunarak dualar edildi. Anma prorgamına Vilayet Emniyet Müdürü Sinan Ergen, polis memurları, şehidin ailesi katıldı. Zonguldak Emniyet Müdürlüğü, toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu sözlere yer verdi:
"10 Ocak 2001 tarihinde İstanbul vilayetinde vazife esnasında takım otosuna yapılan silahlı taarruz sonucu Şehit olan Polis Memuru Haşim KAYIK; şehit oluşunun 24. Sene-i devriyesinde kabri başında Kuran-ı Kerim okunarak dualarla anıldı."

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Şubat, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Kastamonu’da yağışların ardından heyelanlar meydana geldi

Kastamonu’nun Çatalzeytin ile Doğanyurt ilçelerinde yağışların ardından heyelanlar meydana geldi.
Kastamonu’nun Çatalzeytin ilçesinde Ginolu Koyu mevkisnde etkili olan yağışların ardından heyelan meydana geldi. Yamaçtan kopan toprak, kaya ve ağaç kalıntıları yola kadar sürüklendi. Ulaşımda aksaklıklara yol açan heyelanın ardından Karayolları 152. Şube Şefliği ekipleri, bölgede temizlik çalışması başlattı. Ekiplerin yoğun çalışmasıyla yol kontrollü olarak ulaşıma açıldı.
Doğanyurt ilçesi Taşlıpınar köyü mevkiinde de meydana gelen heyelan sebebiyle yolun bir kısmı çökerken, asfaltta ise derin çatlaklar oluştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin