Reklam
Reklam
sehit polis memuru hasim kayik mezari basinda anildi m4YbKrKr
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Ocak, 2025 12:22 tarihinde yayınlandı
0

Şehit Polis Memuru Haşim Kayık mezarı başında anıldı

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü, 2001 yılında İstanbul’da misyon yaptığı sırada grup otosuna düzenlenen silahlı akın sonucu şehit olan Polis Memuru Haşim Kayık’ı, şehadetinin 24. yıl dönümünde kabri başında andı.

Şehidin anısına düzenlenen merasimde Kur’an-ı Kerim okunarak dualar edildi. Anma prorgamına Vilayet Emniyet Müdürü Sinan Ergen, polis memurları, şehidin ailesi katıldı. Zonguldak Emniyet Müdürlüğü, toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu sözlere yer verdi:

“10 Ocak 2001 tarihinde İstanbul vilayetinde vazife esnasında takım otosuna yapılan silahlı taarruz sonucu Şehit olan Polis Memuru Haşim KAYIK; şehit oluşunun 24. Sene-i devriyesinde kabri başında Kuran-ı Kerim okunarak dualarla anıldı.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
canikte mangala coskusu hwMl7gXc
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2026 16:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Canik’te mangala coşkusu

Samsun’un Canik ilçesinde düzenlenen geleneksel Canik Mangala Turnuvası, yoğun katılımla renkli görüntülere sahne oldu.

Canik Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen Canik Mangala Turnuvası’nda aileler ve gençler birincilik için kıyasıya mücadele etti. “Bağımsız Gelecek” temasıyla düzenlenen turnuvada, bağımlılıkla mücadele konusunda farkındalık oluşturulurken aile içi iletişimin güçlendirilmesi hedeflendi.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, turnuvaya ilişkin yaptığı açıklamada, Canik Mangala Turnuvası’nı her yıl farklı temalarla düzenlemeyi sürdürdüklerini belirterek, “Canik Mangala Turnuvamızla ailelerimizle buluştuk, gençlerimizin sevincine ortak olduk. Tarihi akıl, zekâ ve strateji oyunumuz Mangala’nın etrafında buluştuğumuz turnuvamızı bu yıl Bağımsız Gelecek temasında gerçekleştirdik. Bağımlılıktan uzak, sağlıklı bir gelecek için buluştuğumuz turnuvamızda ayrıca aile kavramının önemini bir kez daha hatırlatarak aile içi iletişimin güçlenmesini de hedefledik” dedi.

Başkan Sandıkçı, Canik’te öğrencilerin hizmetine sunulan 27 adet Canik Akıl ve Zekâ Oyunları Sınıfı ile eğitim çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek, bu sınıflarda öğrencilerin tarihi akıl ve strateji oyunlarıyla buluşturulduğunu söyledi. Sandıkçı, öğrencilerin bu oyunlar sayesinde eğlenirken öğrenme fırsatı yakaladığını ve mantık yürütme ile problem çözme gibi bilişsel becerilerini geliştirdiğini kaydetti.

Canik Belediyesi ile Canik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen turnuva, ödül töreni ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin