Şehit Eren Bülbül’ün 23. yaş günü - Karabük Haber Postası
sehit eren bulbulun 23 yas gunu IUcUwseC
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Ocak, 2025 12:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Şehit Eren Bülbül’ün 23. yaş günü

Trabzon’un Maçka ilçesi Köprüyanı Mahallesi’nde teröristlerin hırsızlık için girdiği konutlarını güvenlik güçlerine gösterirken açılan ateş sonucu Astsubay Başçavuş Ferhat Gedik ile birlikte şehit edilen Eren Bülbül’ün 23’üncü doğum yıldömünü annesi hüzünlü geçiriyor. Şehidin annesi Ayşe Bülbül, Eren üzere bir evladın annesi olduğu için keyifli olduğunu belirterek, “İnşallah terör biter, yeni Erenler ölmez” dedi.

Trabzon’un Maçka ilçesi Köprüyanı Mahallesi’nde 11 Ağustos 2017 tarihinde teröristlerin hırsızlık için girdiği konutlarını güvenlik güçlerine göstermek için giderken açılan ateş sonucu Astsubay Başçavuş Ferhat Gedik ile birlikte şehit olan 15 yaşındaki Eren Bülbül’ün annesi Ayşe Bülbül, oğlunun 23. yaş gününü hüzünlü geçiriyor. Anne Ayşe Bülbül, oğlunun doğum gününü 8 yıldır mezarı başında gözyaşları ile karşılıyor.

“İnşallah terör biter, yeni Erenler ölmez”

“Eren şehit oldu, vatan sağolsun demekten öbür diyecek bir şeyim yok” diyen anne Ayşe Bülbül, terör örgütüne yapılan silah bırakma daveti ile ilgili olarak ise, “O itler silah bırakmaz. İnşallah terör biter, yeni Erenler ölmez. Keşke silah bıraksalar. Kâfi ki yeni anneler ağlamasın, yeni şehitlerimiz olmasın. Alışılmış bu türlü olursa ben keyifli olurum. Tahminen de bu türlü yapıp gözdağı verecekler bilemiyorum. Ha bu itler mi gelip de bu evlatlarımızı şehit etmekten vazgeçecek? Onlara güvenmiyorum” tabirlerini kullandı.

“Eren evlatlarım içinde çok farklıydı”

Oğlunun doğum gününü mezarı başında kutlayan anne Bülbül, “Eren bu gece 11’e çeyrek kala dünyaya geldi. Eren evlatlarım içinde çok farklıydı. 13 evladım var, onun doğuşu bile farklıydı. Her bir anne dünyaya evlat getirmek ister, evlat hayatın meyvesidir. Onu istediğim üzere yaşatamadım, büyütemedim. Bu nedenle kalbim buruktur. Lakin uygun ki Eren üzere bir evlat dünyaya getirdim. O denli bir evladın annesi olduğum için memnunum, huzurluyum” dedi.

“Ben onun doğum günlerinde bir pasta alamadım, pastayla doğum gününü kutlayamadım”

Oğlunun şehit olmasının üzerinden 7,5 yıl geçtiğini hatırlatan anne Bülbül, “Onun doğum gününde pasta gönderenler oluyor lakin ben onun doğum günlerinde bir pasta alamadım, pastayla doğum gününü kutlayamadım. Olmayan Eren’e artık doğum günü kutluyorum. O vakit kutlayabilseydim keşke. Lakin 13 tane evladım var, hangi birine doğum günü kutlayacaktım, imkanımız yoktu. Babaları kalp rahatsızıydı ancak yeniden de çalışıp meskene ekmek getirir, onları aç bırakmazdı” diye konuştu.

1 Ocak 2002 yılında dünyaya gelen ve PKK’lı teröristler tarafından 15 yaşında şehit edilen Eren Bülbül’ün sevenleri de 23. yaş gününü toplumsal medyada ‘İyiki varsın Eren’ etiketiyle fotoğraflarını paylaşarak kutladılar.

Bizi sosyal medyadan takip edin
duzcede kacakciliga gecit yok Hq1FXPlT
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2026 12:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Düzce’de kaçakçılığa geçit yok

DÜZCE (İHA) – Düzce’de polis ve jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından 12 ayrı operasyonda 12 şahsa işlem yapılırken çok sayıda tarihi sikke, kaçak sigara, tütün, elektronik eşya ele geçirildi.

Düzce’de Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin suçların azaltılması, önlenmesi ve suçluların yakalanmasına yönelik çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda son bir hafta içinde 12 olaya müdahale edildi. Yapılan çalışmalarda 18 kilo nargile tütünü, bin 500 kaçak puro, 6 adet kaçak cep telefonu, 8 adet kaçak flaş bellek, 10 bin 233 adet tarihi sikke, 8 adet yasaklı kitap, 3 adet kaçak bilgisayar, 415 adet kaçak elektronik sigara ve bin 960 paket elektronik sigara tütünü ele geçirildi.

12 kişi hakkında ise adli işlem yapıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin