Şehit Eren Bülbül’ün 23. yaş günü - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
sehit eren bulbulun 23 yas gunu IUcUwseC
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Ocak, 2025 12:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Şehit Eren Bülbül’ün 23. yaş günü

Trabzon’un Maçka ilçesi Köprüyanı Mahallesi’nde teröristlerin hırsızlık için girdiği konutlarını güvenlik güçlerine gösterirken açılan ateş sonucu Astsubay Başçavuş Ferhat Gedik ile birlikte şehit edilen Eren Bülbül’ün 23’üncü doğum yıldömünü annesi hüzünlü geçiriyor. Şehidin annesi Ayşe Bülbül, Eren üzere bir evladın annesi olduğu için keyifli olduğunu belirterek, “İnşallah terör biter, yeni Erenler ölmez” dedi.

Trabzon’un Maçka ilçesi Köprüyanı Mahallesi’nde 11 Ağustos 2017 tarihinde teröristlerin hırsızlık için girdiği konutlarını güvenlik güçlerine göstermek için giderken açılan ateş sonucu Astsubay Başçavuş Ferhat Gedik ile birlikte şehit olan 15 yaşındaki Eren Bülbül’ün annesi Ayşe Bülbül, oğlunun 23. yaş gününü hüzünlü geçiriyor. Anne Ayşe Bülbül, oğlunun doğum gününü 8 yıldır mezarı başında gözyaşları ile karşılıyor.

“İnşallah terör biter, yeni Erenler ölmez”

“Eren şehit oldu, vatan sağolsun demekten öbür diyecek bir şeyim yok” diyen anne Ayşe Bülbül, terör örgütüne yapılan silah bırakma daveti ile ilgili olarak ise, “O itler silah bırakmaz. İnşallah terör biter, yeni Erenler ölmez. Keşke silah bıraksalar. Kâfi ki yeni anneler ağlamasın, yeni şehitlerimiz olmasın. Alışılmış bu türlü olursa ben keyifli olurum. Tahminen de bu türlü yapıp gözdağı verecekler bilemiyorum. Ha bu itler mi gelip de bu evlatlarımızı şehit etmekten vazgeçecek? Onlara güvenmiyorum” tabirlerini kullandı.

“Eren evlatlarım içinde çok farklıydı”

Oğlunun doğum gününü mezarı başında kutlayan anne Bülbül, “Eren bu gece 11’e çeyrek kala dünyaya geldi. Eren evlatlarım içinde çok farklıydı. 13 evladım var, onun doğuşu bile farklıydı. Her bir anne dünyaya evlat getirmek ister, evlat hayatın meyvesidir. Onu istediğim üzere yaşatamadım, büyütemedim. Bu nedenle kalbim buruktur. Lakin uygun ki Eren üzere bir evlat dünyaya getirdim. O denli bir evladın annesi olduğum için memnunum, huzurluyum” dedi.

“Ben onun doğum günlerinde bir pasta alamadım, pastayla doğum gününü kutlayamadım”

Oğlunun şehit olmasının üzerinden 7,5 yıl geçtiğini hatırlatan anne Bülbül, “Onun doğum gününde pasta gönderenler oluyor lakin ben onun doğum günlerinde bir pasta alamadım, pastayla doğum gününü kutlayamadım. Olmayan Eren’e artık doğum günü kutluyorum. O vakit kutlayabilseydim keşke. Lakin 13 tane evladım var, hangi birine doğum günü kutlayacaktım, imkanımız yoktu. Babaları kalp rahatsızıydı ancak yeniden de çalışıp meskene ekmek getirir, onları aç bırakmazdı” diye konuştu.

1 Ocak 2002 yılında dünyaya gelen ve PKK’lı teröristler tarafından 15 yaşında şehit edilen Eren Bülbül’ün sevenleri de 23. yaş gününü toplumsal medyada ‘İyiki varsın Eren’ etiketiyle fotoğraflarını paylaşarak kutladılar.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ak parti heyetinden karaveliye ziyaret LtbLz87A
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Nisan, 2026 16:30 tarihinde yayınlandı
0
0

AK Parti heyetinden Karaveli’ye ziyaret

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, beraberindeki heyetle birlikte İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli’yi ziyaret etti. Görüşmede kentte devam eden yatırımlar ve planlanan projeler ele alındı.

Ziyarete AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Kadın ve Gençlik Kolları başkanları ile ilçe başkanları da katıldı. Ziyaret sonrası açıklama yapan İl Başkanı Mustafa Çağlayan, şehirde yürütülen çalışmaların değerlendirildiğini belirterek, ortak akıl ve istişare kültürüyle hareket ettiklerini vurguladı. Çağlayan açıklamasında, “Daha güçlü, daha yaşanabilir ve daha müreffeh bir Zonguldak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Birlik ve beraberlik içinde hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin