Karabük Postası tarafından
02 Temmuz, 2023 13:43 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Şehit annesi: “Oğlum bayramlaşmaya geldi”

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde yaşayan Şehit Ufuk Deniz’in annesi Behiye Deniz, Kurban Bayramı’nı şehitlikte evladının başından hiç ayrılmadan geçiriyor. Van'da 2020 yılında çığ düşmesi sonucunda şehit düşen Jandarma Onbaşı Ufuk Deniz'i kabrinde ziyaret eden annesi Bahiye Deniz, duygusal anlar yaşadı. 3 yıl boyunca her cuma günü şehit oğlunu ziyaret eden anne Behiye Deniz, Ramazan ve Kurban Bayramı'nı da oğlunun kabrinin başında geçiriyor. Bayramda her gün şehitliğe gelen anne Behiye Deniz, şehit düşen oğlunun bayramda yalnız bırakmıyor. Oğlu için kabri başında dua eden Behiye Deniz, "Evladım şehit olalı 3 yıl oldu. Her gün yüreğim kan ağlıyor ama ne mutlu ki o şu an cennette ve ben de şehit annesiyim. Evladımla her zaman gurur duyuyorum. Özellikle perşembe geceleri rüyama gelerek 'anne yarın beni ziyarete geleceksin değil mi' diyor. Arife gecesi yine rüyama geldi ve 'anne ben bayramda senin elini öpmeye gelemiyorum ama sen bayramda beni ziyaret et' dedi. Ben de Kurban Bayramının arife gününden itibaren diğer oğlum Ümit ile oğlumu ziyaret ediyor, bayramlaşıyoruz" dedi. (IHA)  
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Temmuz, 2025 00:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu’da otomobilde çıkan yangın ormana sıçradı

Kastamonu’nun Çatalzeytin ilçesinde arabada çıkan yangın, rüzgarın tesiriyle ormanlık alana sıçradı. Yangın, grupların ve köylülerin uğraşlarıyla büyümeden denetim altına alındı.
Edinilen bilgiye nazaran, Çatalzeytin ilçesine bağlı Patladun Yaylası’nda ormanlık alanda yapılan kesim çalışmaları sırasında Salim Altundal’a ilişkin arabada yangın çıktı. Alevlerin kısa müddette aracı sardığı yangın, rüzgarın da tesiriyle etraftaki ormanlık alana sıçradı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ve Orman İşletme Müdürlüğü grupları sevk edildi. Bozkurt Orman İşletme Müdürlüğü gruplarının de takviyesiyle yangın kısa müddette denetim altına alınarak söndürüldü. Yangın söndürme çalışmalarına köylüler de takviye verdi. Yangında araba kullanılamaz hale gelirken, ormanlık alanda büyük bir felaketin önüne geçilmiş oldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin