Reklam
Reklam

Şehit Aileleri Ziyaretleri Devam Ediyor​

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
20 Temmuz, 2017 13:21 tarihinde yayınlandı
0

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Galip Sökmen, SGK İl Müdürü İsmail Yıldırım, İŞKUR İl Müdürü  Çoşkun Güven ile birlikte 27/08/1994 tarihinde Mardin ilinde Şehit olan Şehit Adem Yavru’nun, 16/04/1999 yılında Tunceli iline Şehit olan Şehit Mehmet Esen ile 30/06/2006 tarihinde Hakkari/Şemdinli de Şehit olan Şehit Çoşkun Ceylan’ ın ailelerini ziyaret etti.
Ziyarette konuşan  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Galip Sökmen; “Başta Sayın Valimiz Kemal Çeber beyfendinin selamlarını iletiyorum. Sayın Valimizin emirleri ile sizleri daha sık bir şekilde ziyaret edeceğiz” dedi.

Şehit Aileleri Ziyaretleri Devam Ediyor 1

 

SGK İl Müdürü İsmail Yıldırım, İŞKUR İl Müdürü  Çoşkun Güven; ailelere SGK ve İŞKUR ile ilgili bir problemlerinin olup olmadığını sorarlarken,  ailelerin kendilerinden  bir talepleri olması halinde her zaman emirlerinde olduklarının bilinmesini ilettiler. Ardından Şehit resimlerinin bulunduğu bakır tepsiler hediye edildi.
Ziyaretten son derece memnun olduklarını dile getiren Şehit aileleri; “23 yıl sonra devletimiz tarafından hatırlanmak bizleri ziyadesi ile memnun etmiştir” dediler.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

Elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti

elektrik akimina kapilan isci hayatini kaybetti mCBqbEkG
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Haziran, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0 0

Trabzon’un Araklı ilçesinde bir inşaatta çalıştığı sırada elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti.

Olay, Araklı ilçe merkezinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ilçedeki bir inşaatta çalışan Ferhat Uzun (25), henüz belirlenemeyen bir nedenle elektrik akımına kapıldı. Akıma kapılan genç işçi, binanın temeli için açılan su kuyusuna düştü. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Uzun’un olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Yapılan incelemenin ardından gencin cenazesi, otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumuna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin