Şehirlerarası hırsızlık cezaevinde son buldu - Karabük Haber Postası
sehirlerarasi hirsizlik cezaevinde son buldu jySfgl1a
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Kasım, 2024 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Şehirlerarası hırsızlık cezaevinde son buldu

Kastamonu’dan Bolu’ya hırsızlık için gelen ve bir evden 100 bin lira çalan zanlı, suç ortağıyla birlikte 24 saat içinde yakalandı. Çalınan 100 bin liranın bir kısmı ele geçirilirken, 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, 26 Ekim’de Mengen’de bulunan bir evden 100 bin lira çalındı. Parasının kaybolduğunu fark eden vatandaş, durumu polis ekiplerine bildirdi. Ekipler bölgede geniş çaplı araştırma başlattı. Yapılan incelemelerde, İ.B. isimli şahsın Kastamonu’dan Bolu’ya gelerek hırsızlık olayını gerçekleştirdiği belirlendi. Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, İ.B’ye Mengen’de yardım ettiği tespit edilen E.Ö.’nün de peşine düştü. İhbarın üzerinden 24 saat geçmeden İ.B. Kastamonu’da, E.Ö. ise Mengen’de yakalandı. Şahısların çaldığı 100 bin liranın bir kısmı ele geçirildi. Gözaltına alınan iki zanlı, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
takla atan otomobilden yara almadan kurtuldu r9OuC2N6
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Takla atan otomobilden yara almadan kurtuldu

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde takla atan otomobilin sürücüsü yara almadan kurtuldu.

Kaza, İnebolu-Kastamonu karayolu İskir mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, I.K. yönetimindeki 37 BC 975 plakalı FİAT marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde kontrolden çıkarak takla attı. Otomobil kazadan yara almadan kurtuldu.

Takla atan otomobil yoldan çekici yardımıyla kaldırıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin