Kastamonu’dan Bolu’ya hırsızlık için gelen ve bir evden 100 bin lira çalan zanlı, suç ortağıyla birlikte 24 saat içinde yakalandı. Çalınan 100 bin liranın bir kısmı ele geçirilirken, 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Edinilen bilgiye göre, 26 Ekim’de Mengen’de bulunan bir evden 100 bin lira çalındı. Parasının kaybolduğunu fark eden vatandaş, durumu polis ekiplerine bildirdi. Ekipler bölgede geniş çaplı araştırma başlattı. Yapılan incelemelerde, İ.B. isimli şahsın Kastamonu’dan Bolu’ya gelerek hırsızlık olayını gerçekleştirdiği belirlendi. Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, İ.B’ye Mengen’de yardım ettiği tespit edilen E.Ö.’nün de peşine düştü. İhbarın üzerinden 24 saat geçmeden İ.B. Kastamonu’da, E.Ö. ise Mengen’de yakalandı. Şahısların çaldığı 100 bin liranın bir kısmı ele geçirildi. Gözaltına alınan iki zanlı, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Şehirlerarası hırsızlık cezaevinde son buldu
Bartın’da şiddetli fırtına: ağaçlar Otomobillerin üzerine devrildi
Bartın’da akşam saatlerinden itibaren etkisini gösteren fırtınanın şiddetini artırmasıyla ağaçlar otomobillerin üzerine devrildi.
Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış ve fırtına sonrası Bartın’ın Ellibaş Köyü’nde, düğün yapılan bir alanın yakınındaki ağaç fırtına nedeniyle devrildi. Büyük bir gürültüyle devrilen ağaç, düğüne katılanlarda paniğe neden olurken, altında kalan 3 otomobilde hasar meydana geldi. Bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri, devrilen ağacı keserek araçları çıkardı.
Öte yandan Bartın’ın Amasra ilçesi Küçük Liman mevkiinde ise bir ağaç, park halindeki otomobilin üzerine düştü. İhbar üzerine olaya müdahale eden ekipler ağacı kısa sürede olay yerinden kaldırırken, otomobilde maddi hasar meydana geldiği öğrenildi.

