blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Mayıs, 2025 20:37 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Şehir merkezinde dolu yağışı etkili oldu

Düzce(İHA) – Düzce kent merkezinde öğlen saatlerinde yağan dolu tesirli oldu. Birtakım vatandaşlar dolu yağışından başlarına karton koyarak korunmaya çalıştı.
Düzce kent merkezinde öğlen saatlerinde başlayan dolu yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Apansız bastıran ve yaklaşık 5 dakika süren dolu yağışında kaldırımlar ve çatılar beyaza büründü. Yağış sırasında kimi vatandaşlar, kendilerini inançlı bölgelere attı. Birtakım esnaf ise dışarı çıkarttığı eserlerini toplama telaşına kapıldı. Doluya sokakta yakalanan kimi vatandaşlar da başlarına kartonlar koyarak korunmaya çalıştı.
Meteorolojinin varsayımlarına nazaran bugün Düzce ve etrafında yer yer kuvvetli sağanak yağışlar tesirli olacak. Meteoroloji tarafından yapılan ihtarda, Düzceli vatandaşların yağış anında ani sel, su taşkınları, lokal dolu yağışı, yıldırım düşmesi ve trafikte yaşanabilecek aksaklıklara karşı dikkatli ve önlemli olmaları istendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2025 00:30 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Aynı evden 3 cenaze

Bartın’ın Kozcağız Beldesi’ne bağlı Demirciler mahallesinde aile içerisinde çıkan silahlı arbedede ölen karı koca ve oğlu dualarla son seyahatine uğurlandı.
Kozcağı Beldesi Demirciler mahallesinde arazi hengamesinde Mehmet Demirci (65); eniştesi Abdullah Demirci (55), kız kardeşi Havva Demirci (50) ve yeğeni Erhan Demirci’yi (35) tüfekle ateş ederek öldürmüştü.
Olayın akabinde gözaltına alınan cinayet zanlısı Mehmet Demirci’nin isimli makamlara çıkartıldığı öğrenilirken, birebir aileden olan Abdullah, Havva ve Erhan Demirci’nin cenazeleri dualarla son seyahatine uğurlandı. Demirci ailesinin meskeninde Kur’an-ı Kerim okunmasının akabinde hayatlarını kaybeden aile bireyleri için helallik alındı. Cenazelerin konutun önünden çıkarılışı sonrasında aile yakınlarının feryatları yürek burktu.
Mahalle mescidindeki öğlen namazının müteakiben kılınan cenaze namazının akabinde karı, koca ve oğlu köy mezarlığındaki aile kabristanına defnedildi.
Dualarla son seyahatine uğurlanan Demirci ailesinin cenaze merasimine ağır iştirak olurken, mahalle girişine kadar uzun bir araç kuyruğu ise dikkat çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.