Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
09 Nisan, 2019 13:56 tarihinde yayınlandı
0

Seçim Bitti Cemaat Gitti!

31 Mart yerel seçimlerinin bitmesinin ardından her şey yavaş yavaş normalleşirken, seçim kampanyası boyunca camilerdeki yoğunlukta 1 Nisan itibariyle sona ermiş oldu.

Camilerin mevcut cemaati, adayların vakit namazlarına seçimlerden sonra genelinin gelmediğini belirtiler ve  “Seçimler öncesi camilerimiz adaylarla dolup taşıyordu. Cami cemaatinin oylarını kendilerine yönlendirmek adına saflara katıldıklarını düşünüyoruz. Çünkü 1 nisan itibariyle camilerdeki yoğunluk birden azaldı. Normalde bir iki safı geçmeyen kalabalık yerel seçimler öncesi önemli derecede yüksekti. Özellikle Muhtarlık için aday olanların çoğu bütün vakit namazlarını camide kılıyorlardı. Şimdi bakıyoruz da bazıları hariç birçoğu yok.. Hatta adayların tamamına yakını birinin yaptığı etkinliği tekrarlıyor yada ona benzer şekilde camiye gelen insanlara ve yaşlılarımıza çeşitli ikramlarda bulunuyorlardı. Dinimize siyasi düşünce girmemesi gerekir ama ne yazık ki gerçek durum böyle. Seçim biter her şey biter ama ibadet başka bir şeydir” diye konuştular.

Bizi sosyal medyadan takip edin
28 yasindaki genc evinde olu bulundu kiz arkadasi gozaltinda AlnpVd97
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

28 yaşındaki genç evinde ölü bulundu, kız arkadaşı gözaltında

Zonguldak’ta kız arkadaşının “3 kişi geldi bıçakladı” ihbarının ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri 28 yaşındaki Ercan Kolçak’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Gencin kız arkadaşı ise olaydan sonra gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay merkeze bağlı Hacıali köyünde gece saatlerinde yaşandı. İddialara göre, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayan K.Ç. eve gelen 3 kişinin erkek arkadaşı Ercan Kolçak’ı bıçaklayarak yaraladığı ihbarında bulundu.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıkları gencin bıçak darbeleri sonucu olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Kolçak’ın cansız bedeni otopsi işlemleri için Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Otopsi işlemlerinin ardından cenazesi ailesi tarafından hastane morgundan alınan Ercan Kolçak’ın cenazesi, öğlen namazını müteakiben öldürüldüğü evinin 200 metre yakınındaki köy mezarlığında toprağa verildi.

Soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri Kolçak’ın kız arkadaşı K.Ç.’yi gözaltına aldı. K.Ç.’nin jandarmadaki sorgusu sürerken olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin