Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
18 Mart, 2017 15:02 tarihinde yayınlandı
0

Saylar’dan Karabüklülere Teşekkür

 

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar;  AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım’ın Karabük’te gerçekleştirdiği “ Karabük Evet Diyor” mitinge katılan herkese teşekkür etti.

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, Karabük Kent meydanını dolduran vatandaşların Başbakan Binali Yıldırım’ı büyük bir heyecan ve coşkuyla karşıladığını belirterek; “Karabüklü hemşerilerimiz, şehrin dört bir yanından istikrar için, huzur için, gelişen, kalkınan bir Türkiye ve Karabük için yeniden iradesini göstermiştir, herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Başbakanımız Binali Yıldırım Karabük’te ki coşkuyu görerek Karabük’ten büyük bir moral ve mutlulukla ayrıldı. Başbakanımız İlimizden ayrılırken, bütün Karabüklü hemşerilerimize selamlarını ve mitinge katılımları için teşekkürlerini iletti” dedi.

Karabük’ün ilk gün ki gibi büyük bir heyecanla dimdik ayakta olduğunu görmekten büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Saylar; “Dün Karabük’te gerçekleştirilen mitingimiz, esasen 16 Nisan’da şekillenecek tablonun bir özetidir. 15 Temmuz akşamı hain darbe girişiminde Karabüklü hemşerilerimiz nasıl tek vücut olup sokakları meydanları doldurduysa, 16 Nisan’da da tüm hemşerilerimiz tek vücut olacak, birlikten yana kardeşlikten yana tavrını koyacak ve daima millet, kararımız evet diyecekler. Her daim yanımızda olan Karabüklü hemşerilerimiz ve teşkilatlarımıza, Milletvekillerimize, güvenlik güçlerimize, Valiliğimize ve Belediye Başkanlarımıza, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ’ye, İl yöneticilerime, İlçe başkanlarıma ve teşkilatlarına, gençlik ve kadın kolları teşkilatlarımıza ve basınımızın güzide temsilcilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Saylar, Başbakan Yıldırım’ın Karabük’te gerçekleştirdiği mitinge; Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Başbakan Danışmanı Emrullah İşler, AK Parti Çankırı Milletvekilleri Hüseyin Filiz ile Muhammet Emin Akbaşoğlu, AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Hacı Turan, Bölge Sorumlusu Ali Temur, AK Parti Bartın İl Başkanı Hüseyin Manav ve AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun’unda katılımlarından dolayı büyük onur duyduğunu belirterek; “Genel Başkan Yardımcılarımızın, Bakanlarımızın, İl Başkanlarımızın katılımı coşkumuza ve heyecanımıza ortak olmaları bizleri onurlandırmıştır, şahsım adına hepsine tek tek teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
vali hacibektasoglundan trafik ekiplerine basari belgesi ZcgtJVfS
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Vali Hacıbektaşoğlu’ndan trafik ekiplerine başarı belgesi

Zonguldak’ta Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması, trafik düzeninin korunması ve trafik bilincinin artırılması amacıyla üstün gayret ve özveriyle görev yapan emniyet ve jandarma trafik personeli, Vali Osman Hacıbektaşoğlu tarafından başarı belgesi ile taltif edildi.

Vali Hacıbektaşoğlu, trafik güvenliğinin toplum huzuru açısından büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, gece gündüz demeden fedakârca görev yapan trafik personelinin çalışmalarının takdire şayan olduğunu ifade etti.

Trafik kazalarının önlenmesi, sürücülerde trafik bilincinin geliştirilmesi ve güvenli ulaşımın sağlanması adına yürütülen denetim ve eğitim faaliyetlerinin kararlılıkla sürdürüldüğünü belirten Vali Hacıbektaşoğlu, görevlerinde üstün başarı gösteren personele teşekkür etti.

Zonguldak Valiliği makamında gerçekleşen programa, Zonguldak Vali Yardımcısı Şenol Levent Elmacıoğlu, İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Orhan Kaş ile emniyet ve jandarma ekipleri katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin