Reklam
Reklam

Saylar’dan Karabüklülere Teşekkür

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
18 Mart, 2017 15:02 tarihinde yayınlandı
0

 

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar;  AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım’ın Karabük’te gerçekleştirdiği “ Karabük Evet Diyor” mitinge katılan herkese teşekkür etti.

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, Karabük Kent meydanını dolduran vatandaşların Başbakan Binali Yıldırım’ı büyük bir heyecan ve coşkuyla karşıladığını belirterek; “Karabüklü hemşerilerimiz, şehrin dört bir yanından istikrar için, huzur için, gelişen, kalkınan bir Türkiye ve Karabük için yeniden iradesini göstermiştir, herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Başbakanımız Binali Yıldırım Karabük’te ki coşkuyu görerek Karabük’ten büyük bir moral ve mutlulukla ayrıldı. Başbakanımız İlimizden ayrılırken, bütün Karabüklü hemşerilerimize selamlarını ve mitinge katılımları için teşekkürlerini iletti” dedi.

Karabük’ün ilk gün ki gibi büyük bir heyecanla dimdik ayakta olduğunu görmekten büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Saylar; “Dün Karabük’te gerçekleştirilen mitingimiz, esasen 16 Nisan’da şekillenecek tablonun bir özetidir. 15 Temmuz akşamı hain darbe girişiminde Karabüklü hemşerilerimiz nasıl tek vücut olup sokakları meydanları doldurduysa, 16 Nisan’da da tüm hemşerilerimiz tek vücut olacak, birlikten yana kardeşlikten yana tavrını koyacak ve daima millet, kararımız evet diyecekler. Her daim yanımızda olan Karabüklü hemşerilerimiz ve teşkilatlarımıza, Milletvekillerimize, güvenlik güçlerimize, Valiliğimize ve Belediye Başkanlarımıza, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ’ye, İl yöneticilerime, İlçe başkanlarıma ve teşkilatlarına, gençlik ve kadın kolları teşkilatlarımıza ve basınımızın güzide temsilcilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Saylar, Başbakan Yıldırım’ın Karabük’te gerçekleştirdiği mitinge; Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Başbakan Danışmanı Emrullah İşler, AK Parti Çankırı Milletvekilleri Hüseyin Filiz ile Muhammet Emin Akbaşoğlu, AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Hacı Turan, Bölge Sorumlusu Ali Temur, AK Parti Bartın İl Başkanı Hüseyin Manav ve AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun’unda katılımlarından dolayı büyük onur duyduğunu belirterek; “Genel Başkan Yardımcılarımızın, Bakanlarımızın, İl Başkanlarımızın katılımı coşkumuza ve heyecanımıza ortak olmaları bizleri onurlandırmıştır, şahsım adına hepsine tek tek teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

Çorum’da kamyon ile traktör çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı

corumda kamyon ile traktor carpisti 1 olu 2 yarali GsvwTmPy
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum’un Sungurlu ilçesinde kamyonun traktöre çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Kaza, Sungurlu-Boğazkale karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, H.D. idaresindeki 06 BVL 368 plakalı kamyon, aynı yönde ilerleyen E.Y. yönetimindeki 19 EE 552 plakalı traktöre çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan traktör, yol kenarındaki tarlaya savruldu. Kazada traktör sürücüsü E.Y. ile traktörde bulunan H.Y. ve F.Y. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde H.Y.’nin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

2 yaralı da ilk müdahalelerinin ardından Sungurlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılar, buradaki tedavilerinin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. H.Y.’nin cenazesi ise savcılık ve olay yeri incelemesinin ardından Sungurlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza nedeniyle bir süre duran trafik, araçların yoldan kaldırılmasıyla normale döndü.

Bizi sosyal medyadan takip edin