Reklam
Reklam
savsattaki yangin ani havadan goruntulendi ZUWFsz3L
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Nisan, 2025 00:37 tarihinde yayınlandı
0

Şavşat’taki yangın anı havadan görüntülendi

Artvin’in Şavşat ilçesine bağlı Dutlu köyünde dört konut, cami ve lojmanın kullanılamaz hale geldiği yangının yeni manzaraları ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye nazaran, Dutlu köyünde bulunan Şener, Şinasi ve Mehmet Özcan kardeşlere ilişkin iki katlı ahşap konutta başlayan yangın sonucu, yakınında bulunan Behzade Duran’a ilişkin iki katlı konut, akabinde köydeki cami ile lojman yanarak kullanılamaz hale gelmişti.

İtfaiye takımları yangına müdahale ederek söndürürken, yangında ilgili yeni manzaralar ortaya çıktı. Köy sakinlerinden Yunus Meydan tarafından yangın dron kamerasıyla görüntülendi. İmajlarda, köyün ortasında bulunan meskenlerde çıkan yangın felaketi bir defa daha gözler önüne serildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
sq1
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
22 Mayıs, 2026 13:26 tarihinde yayınlandı
0

Battı-Çıktı otoparka döndü

Karabük’te şehir içi trafiğin en kritik noktalarından biri olan battı-çıktı geçidinde gelişigüzel park edilen araçlar, ulaşımı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Battı çıktının bazı sürücüler tarafından adeta otopark gibi kullanılması,hem trafik güvenliğini tehlikeye düşürürken hem de akışı ciddi şekilde aksatıyor.

Özellikle günün yoğun saatlerinde battı-çıktı içerisinde yol kenarına bırakılan araçlar nedeniyle güzergahın gidiş bölümünde  yolun tek şeride düştüğü görülüyor. Bu durum, geçidi kullanan sürücüler için ciddi sıkıntıya yol açıyor.

Şehir genelinde ücretli ve belediye tarafından işletilen otopark alanlarının boş olmasına rağmen, bazı sürücülerin kısa mesafe yürümemek için araçlarını yol üzerine park etmesi vatandaşların tepkisini çekiyor. Bölge sakinleri, bu durumun hem sorumsuzluk hem de trafik düzenine aykırı bir davranış olduğunu belirterek denetimlerin artırılmasını talep ediyor.

Vatandaşlar, battı-çıktının amacı dışında kullanılmasının kabul edilemez olduğunu ifade ederken, yetkililerden daha sık kontrol ve caydırıcı önlemler alınmasını bekliyor.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin