Sattığı patpatı vermeyince dolandırıcılık hatasından 3 yıl 4 ay ceza aldı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Eylül, 2023 08:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Sattığı patpatı vermeyince dolandırıcılık hatasından 3 yıl 4 ay ceza aldı

Samsun’da bir kişi internetten verdiği ilanda satılığa çıkardığı patpatın parasını almasına karşın aracı vermeyince dolandırıcılık hatasından 3 yıl 4 ay mahpus cezasına çarptırıldı.

Samsun’da ikamet eden B.A., toplumsal medya platformu Facebook’tan ’patpat’ diye tabir edilen tarım aracı ilanını görüp aracı satın almak için ilanı veren S.T. ile kontağa geçti. S.T. ile 26 bin lira karşılığında anlaşan B.A., verilen hesap numarasına kelam konusu parayı gönderdi. S.T., B.A.’ya da WhatsApp’tan aracın üzerinde patpat resmi gönderip patpatın yola çıktığını ileri sürdü. Patpat gelmeyince dolandırıldığını anlayan B.A., S.T. hakkında şikayette bulundu.

Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada S T. “dolandırıcılık ” cürmünden 3 yıl 4 ay mahpus ve ayrıyeten 43 bin 320 lira da isimli para cezasına çarptırıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunspordan atilla karaoglan tepkisi 4FWTNhQh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsunspor’dan ‘Atilla Karaoğlan’ tepkisi

SAMSUN (İHA) – Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına Atilla Karaoğlan’ın atanmasına tepki göstererek, “kabul edilemez” olarak nitelendirdi.

Süper Lig’de 2 hafta önce oynanan Çaykur Rizespor-Samsunspor maçını yöneten ve tartışmalı kararlara imza atan hakem Atilla Karaoğlan, yarın oynanacak Samsunspor-Trabzonspor Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesine atandı. Samsunspor, yazılı bir açıklama yaparak hakem atamasına tepki gösterdi. Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan duyuruda duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Daha iki hafta önce Çaykur Rizespor ile oynadığımız karşılaşmada, Teknik Direktörümüz Thorsten Fink’e tartışmalı bir kararla gösterdiği kırmızı kart sonrası 3 maç ceza almasına neden olan hakem Atilla Karaoğlan’ın, Trabzonspor ile oynayacağımız Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına yeniden atanmasını kabul edilemez buluyoruz. Teknik Direktörümüzün cezası henüz devam ederken, bu karara sebep olan hakemin sahada görev alacak olması futbolun adalet duygusuyla örtüşmemektedir. Geniş bir hakem havuzu bulunmasına rağmen, böylesine kritik bir karşılaşma öncesinde aynı ismin tekrar maçımızda görevlendirilmesini doğru bulmadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız. Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nun, hatalı olduğunu düşündüğümüz bu kararı yeniden gözden geçirmesini bekliyoruz. Kulübümüz, Türk futbolunda daima adalet ve eşitlik ilkesine sahip çıkmakta olup, futbolumuzu yönetenlerin de bu hassasiyetimizi anlamalarını beklemekteyiz.”

Atilla Karaoğlan’ın 9 Nisan’da yönettiği karşılaşmayı Samsunspor, Rizespor karşısında 4-1 kaybetmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin