Sattığı patpatı vermeyince dolandırıcılık hatasından 3 yıl 4 ay ceza aldı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Eylül, 2023 08:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Sattığı patpatı vermeyince dolandırıcılık hatasından 3 yıl 4 ay ceza aldı

Samsun’da bir kişi internetten verdiği ilanda satılığa çıkardığı patpatın parasını almasına karşın aracı vermeyince dolandırıcılık hatasından 3 yıl 4 ay mahpus cezasına çarptırıldı.

Samsun’da ikamet eden B.A., toplumsal medya platformu Facebook’tan ’patpat’ diye tabir edilen tarım aracı ilanını görüp aracı satın almak için ilanı veren S.T. ile kontağa geçti. S.T. ile 26 bin lira karşılığında anlaşan B.A., verilen hesap numarasına kelam konusu parayı gönderdi. S.T., B.A.’ya da WhatsApp’tan aracın üzerinde patpat resmi gönderip patpatın yola çıktığını ileri sürdü. Patpat gelmeyince dolandırıldığını anlayan B.A., S.T. hakkında şikayette bulundu.

Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada S T. “dolandırıcılık ” cürmünden 3 yıl 4 ay mahpus ve ayrıyeten 43 bin 320 lira da isimli para cezasına çarptırıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
otomobil ile motosiklet carpisti 1 yarali 8ycbz9pZ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Nisan, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı.

Kaza, Esentepe Mahallesi Tır Garajı Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 55 AJE 822 plakalı motosiklet ile 55 AOE 328 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü D.D. yaralandı.

Yaralı, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince Vezirköprü Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin