Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Eylül, 2023 08:00 tarihinde yayınlandı
0

Sattığı patpatı vermeyince dolandırıcılık hatasından 3 yıl 4 ay ceza aldı

Samsun’da bir kişi internetten verdiği ilanda satılığa çıkardığı patpatın parasını almasına karşın aracı vermeyince dolandırıcılık hatasından 3 yıl 4 ay mahpus cezasına çarptırıldı.

Samsun’da ikamet eden B.A., toplumsal medya platformu Facebook’tan ’patpat’ diye tabir edilen tarım aracı ilanını görüp aracı satın almak için ilanı veren S.T. ile kontağa geçti. S.T. ile 26 bin lira karşılığında anlaşan B.A., verilen hesap numarasına kelam konusu parayı gönderdi. S.T., B.A.’ya da WhatsApp’tan aracın üzerinde patpat resmi gönderip patpatın yola çıktığını ileri sürdü. Patpat gelmeyince dolandırıldığını anlayan B.A., S.T. hakkında şikayette bulundu.

Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada S T. “dolandırıcılık ” cürmünden 3 yıl 4 ay mahpus ve ayrıyeten 43 bin 320 lira da isimli para cezasına çarptırıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tosya belediyesinden oto sanayi bolgesinde cevre temizligi dq4sOb1U
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Tosya Belediyesi’nden Oto Sanayi Bölgesi’nde çevre temizliği

Tosya Belediyesi ekipleri tarafından Oto Sanayi Bölgesi’nde çevre temizliği gerçekleştirerek, çevre kirliliğine sebep olan ve yolları daraltan olumsuzluklar giderildi.

Tosya Belediyesi ekipleri tarafından Oto Sanayi Bölgesi’nde düzensiz şekilde bırakılan hurda araçlar, çevre kirliliğine sebep olan görüntüler ve yolların daralmasına sebep olan olumsuzlukların giderilmesi için çalışma başlattı. Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, belediye ekipleri tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, ortak kullanım alanlarının amacı dışında kullanılması, çevreyi ve şehir düzenini olumsuz etkileyen görüntülerin oluşmasının kabul edilemez olduğu belirtilerek, şehrin düzenini bozan hiçbir oluşuma izin verilmeyeceği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin