Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
19 Nisan, 2019 12:36 tarihinde yayınlandı
0

Satranç Turnuvası’nda 62 sporcu birincilik için yarıştı

Karabük Üniversitesinde düzenlenen ve satranç severler tarafından yoğun ilgi gören satranç turnuvası çekişmeli müsabakalara sahne oldu.

Karabük Üniversitesinde 16-26 Nisan tarihleri arasında Sağlık ve Kültür Spor Daire Başkanlığı tarafından organize edilen ‘Sportif Etkinlikler’ tüm hızıyla devam ediyor. Teknoloji Fakültesi fuaye alanında birbirinden çekişmeli maçların oynandığı satranç turnuvasında da kazananlar belli oldu.

Turnuvada akademik ve idari birimlerde görevli personel ile fakülte ve yüksekokullarda öğrenim gören öğrencilerden toplam 62 sporcu yarıştı. Kadın ve erkek kategorilerde, 5 turdan oluşan turnuvada yarışmacılar yeteneklerini konuşturarak dereceye girmek için ter döktü.

Turnuva sonunda kadınlarda Rabia Demirci birinci olurken, Edanur Büyükkaya ikinci, Aslıhan Yokça ise üçüncü oldu. Erkeklerde ise Emrehan Özdemir birinci, Ahmet Gedik ikinci, Muhammet Onur Ataman da üçüncü sırada turnuvayı tamamladı.

Satranç Kulübü Danışmanı ve antrenörü İsmail Kırmızı, turnuvanın ardından Külliye Karabük’e konuştu. Karabük Üniversitesinde 4 yıldır profesyonel şekilde satranç turnuvası düzenlendiğini belirten Kırmızı, “Üniversitemiz öğrencileri tarafından satranca inanılmaz bir ilgi var. En büyük hayalimiz burada uluslararası bir organizasyon düzenlemek” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda fuhus sebekesine darbe kari koca gozaltina alindi I8IGldyi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da fuhuş şebekesine darbe: Karı-koca gözaltına alındı

Samsun’da fuhuş şebekesine yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan karı-kocadan erkek şüpheli tutuklanırken, hamile olduğu öğrenilen kadın adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, insan ticareti ve fuhuş suçlarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, T.A. ile Özbekistan uyruklu eşi N.E.’nin Özbekistan’dan kadınları Türkiye’ye getirerek Samsun’da fuhuş yaptırdığı tespit edildi. Yapılan çalışmada 6 Özbekistan uyruklu mağdur kadın belirlendi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığı ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonla gözaltına alınan karı-koca emniyetteki işlemlerinin ardından bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne çıkarılan şüphelilerden T.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hamile olduğu öğrenilen Özbekistan uyruklu N.E. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin