Reklam
Reklam

Sarp kara yolu ulaşıma kapandı ekipler çalışma başlattı

sarp kara yolu ulasima kapandi ekipler calisma baslatti TTuO5hl1
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Şubat, 2025 00:52 tarihinde yayınlandı
0

Artvin’in Kemalpaşa ilçesindeki Sarp kara yolunda meydana gelen heyelan sonrası uzun araç kuyrukları oluştu. Yurt dışına çıkmak isteyen vatandaşlar, yaya olarak yolun karşısından geçmek zorunda kaldı.

Türkiye’nin Kafkaslara açılan değerli hudut kapılarından biri olan Sarp Hudut Kapısı’na ulaşan milletlerarası Karadeniz Kıyı Yolu’nda heyelan meydana geldi.

Kemalpaşa-Sarp Hudut Kapısı ortasındaki Sap1 Tüneli girişine düşen dev kaya modülleri yolu ulaşıma kapattı. Yaşanan heyelan nedeniyle uzun araç kuyrukları oluştu. Olay anında araç geçişinin olmaması muhtemel bir faciayı önlerken bölgeye karayolları takımları sevk edildi. Yetkililer, bölgede inceleme ve temizleme çalışmalarını sürdürüyor. Öte yandan, Sarp Hudut kapısını geçmek isteyen ve heyelan nedeniyle yolda kalan Gürcü vatandaşlar yaya olarak heyelanlı bölgeyi geçmek zorunda kaldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Bolu’da D-100’de takla atan otomobilden burunları bile kanamadan çıktılar

boluda d 100de takla atan otomobilden burunlari bile kanamadan ciktilar Qgk7kJs7
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Bolu’da D-100 kara yolunda kontrolden çıkarak orta refüje çarpan otomobil takla attı. Araçta bulunan 2 kişi kazadan burunları bile kanamadan kurtuldu.

Kaza, D-100 kara yolu Gölyüzü Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halinde olan ve sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 14 NA 873 plakalı otomobil kontrolden çıkarak orta refüje çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan otomobil, takla atarak yolun ortasında ters döndü. Kazayı şans eseri yara almadan atlatan sürücü ve yolcu, tepetaklak olan araçtan kendi imkanlarıyla çıkmayı başardı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle D-100 kara yolunun 2 şeridi trafiğe kapandı. Polis ekipleri, olası bir başka kazayı önlemek amacıyla bölgede geniş güvenlik önlemleri alarak trafik akışını yan yoldan kontrollü olarak yönlendirdi. Aracın kaldırılması için bölgeye oto kurtarıcı sevk edildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin