Reklam
Reklam
sarikum tabiati koruma alaninda 800 ton cop kaldirildi we1t6aWU jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Temmuz, 2024 20:15 tarihinde yayınlandı
0

Sarıkum Tabiatı Koruma Alanı’nda 800 ton çöp kaldırıldı

Sinop Sarıkum Tabiatı Koruma Alanı’ndan 800 ton çöp kaldırıldı.

Sinop Sarıkum Tabiatı Koruma Alanı’na denizden gelen çöpler temizlendi. Çalışma kapsamında, denizden gelen ve gölde biriken yaklaşık 800 ton (64 kamyon) çöp iş makineleri ile kamyonlara yüklenerek götürüldü. Çöplerin kirlettiği bölge, yapılan çalışma ile temizlendi.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü Kadir Çoktekin, “Sinop Sarıkum Tabiatı Koruma Alanı’nda denizden gelen çöpleri temizledik. Çalışma kapsamında, denizden gelen ve gölde biriken yaklaşık 800 ton (64 kamyon) çöp temizlendi. Emeği geçen bütün personelimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ederiz” şeklinde paylaşım yaptı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta ataturk koprusu taskin riskine karsi yaya trafigine kapatildi tFJy8gjK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0 0

Tokat’ta Atatürk Köprüsü, taşkın riskine karşı yaya trafiğine kapatıldı

Tokat’ta debisi yükselen Yeşilırmak üzerindeki Atatürk köprüsü yaya trafiğine kapatıldı.

Tokat il genelinde etkili olan yağışların ardından debisi yükselen Yeşilırmak’ta taşkın riskine karşı ekiplerin çalışmaları gece boyunca sürdü. Irmağın taşıdığı malzeme gün boyu iş makineleriyle temizlendi. Köprü çevresinde toplanan vatandaşlar güvenlik güçleri tarafından bölgeden uzaklaştırıldı. Ekipler, muhtemel tehlikeye karşı köprü girişlerine emniyet şeridi çekerek vatandaşların yaklaşmasına izin vermedi. Dron ile görüntülenen bölgede Yeşilırmak’taki yüksek debi ve köprü çevresindeki yoğun önlem dikkat çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin