Reklam
Reklam

Sarıçiçek Göleti’nden Kış Manzarası

Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
12 Ocak, 2025 20:38 tarihinde yayınlandı
0

UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan Safranbolu’nun Sarıçicek Göleti, soğuk havanın etkisiyle buz tutarak doğaseverlere görsel bir şölen sundu. Hava sıcaklıklarının sıfırın altına düşmesiyle buz kalınlığının 15 santimetreye ulaştığı gölet, ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Buz tutan gölette gezinen vatandaşlar, bu eşsiz anın keyfini çıkarırken, manzara bir ziyaretçi tarafından kaydedildi. Kartpostallık görüntüler, sosyal medyada da büyük ilgi gördü.

Haberin Videosu İçin Tıklayınız!

Bizi sosyal medyadan takip edin

Karabük’te mezarların üzerine çıkıp otlanan yaban domuzu görüntülendi

18 Haz 2026 15 05 32
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Haziran, 2026 15:05 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0 0

Karabük’te mezarlık alanında otlayan yaban domuzu cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Olay, 5000 Evler Mezarlığı’nda meydana geldi. Mezarlıkta bulunan vatandaşlar, mezarların üzerinde dolaşarak otlayan yaban domuzunu fark etti. Bir süre mezarlık alanında yiyecek arayan ve otlayan yaban domuzu, çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde domuzun mezarların arasında ve üzerlerinde dolaşarak otladığı görülüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin