Samsun’da bir caminin şadırvanına giren şahıs, 6 adet sabunluğu çalarak kayıplara karıştı. Polis takımları hırsızlık olayıyla ilgili inceleme başlattı.
Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan Bahçelievler Camisi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere nazaran, kimliği belgisiz bir kişi caminin abdesthane kısmındaki şadırvana girerek, tanesi yaklaşık 300 TL bedelinde olan 6 adet sabunluğu yerinden sökerek çaldı. İçleri dolu olan sabunluklarla birlikte mescitten ayrılan şahıs kayıplara karıştı.
Sabah mescide gelen cemaat, sabunlukların yerinde olmadığını fark edince durumu cami görevlilerine bildirdi. Cemaat yaşanan hırsızlık olayına reaksiyon gösterirken, cami etrafındaki güvenlik kameralarının incelenmesi için polis grupları çalışma başlattı.