Bolu’da Göynük-Nallıhan karayolunda denetimden çıkan arabanın şarampole uçtuğu kazada 1 kişi yaralandı.
Kaza, Göynük-Nallıhan Karayolu’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Göynük istikametine hakikat seyir halinde olan Mehmet Ö. yönetimindeki 33 AOZ 558 plakalı araba, Meyitler geçidi mevkiinde şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole uçtu. Arabanın hurdaya döndüğü kazada şoför Mehmet Ö. yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sıhhat, itfaiye ve polis grupları sevk edildi. Sıhhat grupları tarafından olay yerinde birinci müdahalesi yapılan yaralı şoför, Göynük Şehit Ziya Sarpkaya İlçe Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Öte yandan, kaza nedeniyle hurdaya dönen araba, cazibeli yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
Şarampole uçan otomobil hurdaya döndü: 1 yaralı
Tokat-Sivas kara yolu yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı
Tokat’ta etkili olan sağanak sonrası birçok akarsuyun taşması sonucu trafikte aksamalar yaşandı. Tokat-Sivas kara yolu da yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı.
Tokat’ta sabah saatlerinden bu yana aralıklarla süren yağmur, akşam saatlerinde şiddetini artırdı. Kent genelinde etkili olan yağışla birlikte birçok akarsuda taşkın yaşandı. Akarsuyun taşması ile sürüklenen taşlar Tokat-Sivas kara yolu Geyras mevkiini trafiğe kapattı. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve Karayolları ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin güvenliği sağladığı yolda kaya ve taş parçaları, Karayolları Bölge Müdürlüğü personellerince temizlendi. Temizleme çalışmalarının tamamlandığı yol, tekrar trafiğe açıldı.
Yetkililer, yağışın etkisini sürdürdüğü kentte sürücülere dikkatli olmaları yönünde uyarılarda bulundu.

