Bolu’da Göynük-Nallıhan karayolunda denetimden çıkan arabanın şarampole uçtuğu kazada 1 kişi yaralandı.
Kaza, Göynük-Nallıhan Karayolu’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Göynük istikametine hakikat seyir halinde olan Mehmet Ö. yönetimindeki 33 AOZ 558 plakalı araba, Meyitler geçidi mevkiinde şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole uçtu. Arabanın hurdaya döndüğü kazada şoför Mehmet Ö. yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sıhhat, itfaiye ve polis grupları sevk edildi. Sıhhat grupları tarafından olay yerinde birinci müdahalesi yapılan yaralı şoför, Göynük Şehit Ziya Sarpkaya İlçe Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Öte yandan, kaza nedeniyle hurdaya dönen araba, cazibeli yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


Şarampole uçan otomobil hurdaya döndü: 1 yaralı
Karabük Öğretmenevi modernize ediliyor
Karabük Öğretmenevi, eğitim camiasına daha yüksek standartlarda hizmet sunmak amacıyla kapsamlı bir modernizasyon sürecinden geçiriliyor. Yürütülen inşaat ve yenileme çalışmalarını, İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.
Modernizasyon çalışmalarıyla birlikte öğretmenevi, günümüz ihtiyaçlarına uygun, çağdaş ve konforlu bir konaklama alanına dönüştürülecek. Devam eden süreçte tesisin yalnızca yenilenmediği, aynı zamanda güçlü bir altyapı, modern bir iç mimari ve daha vizyoner bir yapıya kavuşturulduğu ifade edildi.
İncelemeler sırasında projenin eğitim camiası açısından önemine dikkat çeken İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Karabük Öğretmenevi Müdürü Ali Yaşar ve ilgili yetkililerden çalışmaların son durumu hakkında detaylı bilgi aldı. Akbaş, modernizasyon sürecinin planlanan takvim doğrultusunda, herhangi bir aksaklığa mahal vermeden hızlı ve eksiksiz şekilde tamamlanması gerektiğini vurguladı.
Yenilenen yüzüyle hizmete sunulması planlanan Karabük Öğretmenevi’nin, eğitimciler ve misafirler için daha konforlu bir konaklama imkânı sağlaması bekleniyor.

