Şarampole devrilen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti - Karabük Haber Postası
sarampole devrilen otomobilin surucusu hayatini kaybetti rENC6NmW
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Şubat, 2025 20:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Şarampole devrilen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

Karabük’ün Yenice ilçesinde denetimden çıkarak şarampole devrilen arabanın şoförü hayatını kaybetti.

Kaza, Yenice-Zonguldak karayolu Kayadibi köyü yakınlarında meydana geldi. Alparslan Ç. (51) yönetimindeki 67 AAC 425 plakalı araba, şoförünün denetiminden çıkarak şarampole devrildi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sıhhat, jandarma ve AFAD grupları sevk edildi. Sıhhat gruplarının yaptığı denetimlerde şoförünün hayatını kaybettiği belirlendi.

Cumhuriyet savcısının incelemelerinin akabinde Alparslan Ç.’nin cenazesi, Yenice Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldak ve bartin icin firtina uyarisi wOdn9KwB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Nisan, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak ve Bartın için fırtına uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi, Batı Karadeniz’in doğusu için fırtına uyarısında bulundu.

Yapılan son değerlendirmelere göre, Zonguldak ve Bartın çevrelerinde rüzgârın 17 Nisan 2026 günü öğle saatlerinden itibaren doğu ve kuzeydoğu yönlerinden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Fırtınanın aynı gün akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesinin beklendiği, uyarının ise 13.00 ile 23.59 saatleri arasında geçerli olacağı bildirildi.

Meteorolojik değerlendirmede, fırtına nedeniyle ulaşımda aksamalar, çatı uçması ve ağaç devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin