Bartın’da sandalla denize açılan yaşlı adamın cesedi kıyıya vururken, parçalanmış sandal modülleri da dalgalarla kıyı şeridine vurdu.
Olay, Bartın’ın Kurucaşile ilçesine bağlı Kapısuyu Sahili’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere nazaran, 61 yaşındaki Hasan Anar balık avı için sabahın erken saatlerinde sandalla denize açıldı. Bir mühlet sonra Anar’ın sandalına ilişkin modüllerin dalgalarla bir arada kıyı şeridi boyunca kıyıya vurduğu görüldü. Vatandaşlar tarafından yapılan yardım daveti üzerine bölgeye jandarma grupları sevk edildi. Bölge sakinlerinin de katıldığı arama çalışmaları sırasında Anar’ın cansız vücudu dalgalarla birlikte kıyıya vurdu.
Anar’ın cesedi otopsi yapılmak üzere Bartın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.


Sandalla denize açıldı, cansız vücudu kıyıya vurdu
Zonguldak’ta fuhuş operasyonunda 2 tutuklama
Zonguldak’ta polis ekiplerince fuhşa teşvik ve aracılık suçlarına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.
Zonguldak Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri kent merkezinde fuhşa teşvik ve aracılık eylemlerini deşifre etmek amacıyla 2 aylık bir çalışma yürüttü. İncelemeler sonucunda mağdur kadınları erkeklerle buluşturduğu tespit edilen İ.Ç. ve A.B., 16 Haziran’da düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerlerinde ve adreslerinde yapılan aramalarda 1 adet ruhsatsız tabanca, fuhuştan elde edildiği değerlendirilen 34 bin 65 TL nakit para ve soruşturmaya konu dijital materyaller ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından 17 Haziran’da adliyeye sevk edilen 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Valilik, toplum ahlakını bozan suçlara karşı yürütülen mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.

