Sanayi Esnafı Tapularını Almaya Başladı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Nisan, 2015 06:06 tarihinde yayınlandı
0
0

Sanayi Esnafı Tapularını Almaya Başladı

Yenice Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Tevfik Gökmen, 20 yıl sonra tapularını almaya başladıklarını dile getirdi ve bu konuda emeği olan herkese teşekkür etti.
Gökmen, yaptığı yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “ Tüm kamuoyunun ve halkımızın da bildiği gibi sanayi sitemizdeki 73 arkadaşımızın tapu sorunu vardı. Kooperatifimiz uzun süredir bu konunun çözümü noktasında çalışma içindeydi. Konumuz çözüldü ve önümüzdeki 1-2 gün içinde tapularımız dağıtılmaya başlanılacak. 20 yıllık kronik bir sorunumuz çözüldü. Sevincimiz büyüktür. Bu çalışmaları yürütürken destek gördüğümüz başta siyasi iktidarımızın tüm mensuplarına olmak üzere, devlet büyüğümüz Mehmet Ali Şahin’e, Karabük Milletvekilimiz Osman Kahveci’ye, Karabük ve Yenice AK Parti İlçe Teşkilatlarına, Belediye Başkanımız Zeki Çaylı’ya, bir önceki dönemde görev yapan Karabük Milletvekillerimize, Basınımıza ve ismini saymayı unuttuğumuz tüm esnaf dostlarına teşekkür ediyorum. 20 yıl sonra esaretten kurtularak ‘ evet, bu dükkân artık benim ‘ deme mutluluğuna erişen esnaflarımıza hayırlı uğurlu olsun diyor, saygılarımı sunuyorum “ dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumda 3 puduhepa kadin kultur festivali basladi 885H54F8
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mart, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Çorum’da 3. Puduhepa Kadın Kültür Festivali başladı

Çorum’da bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Hitit İmparatorluğu’nun güçlü kadın figürlerinden Puduhepa adına gerçekleştirilen kültür festivali yoğun katılımla başladı. Kortej yürüyüşü ve sahne gösterileriyle devam eden program, katılımcılardan ilgi gördü.

Çorum Belediyesi tarafından organize edilen festival için Hürriyet Meydanı’nda toplanan kadınlar, belediye bandosu eşliğinde Bedesten’e kadar yürüdü. Festivalde sahne alan halk oyunları ekibi, sergilediği gösteriyle izleyicilerden beğeni topladı. Kadınların toplumsal hayattaki yerini anlatan koreografi de katılımcılar tarafından uzun süre alkışlandı. Programda konuşan Vali Yardımcısı Yeliz Mercan, kadınların kültürü geleceğe taşıyan en önemli unsur olduğunu belirterek, bu tür etkinliklerin toplumsal farkındalığa katkı sağladığını ifade etti.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ise festivalin daha geniş kapsamlı hale getirildiğini belirterek, “Bu yıl daha neşeli yapıyoruz. Daha fazla etkinlikle yapıyoruz. Allah’ın izni ile kadının gücünü, kadının enerjisini tüm şehre yansıtacağız. Bundan sonra da geleneksel hale gelecek ve devam edecek” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin