Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Nisan, 2015 06:06 tarihinde yayınlandı
0

Sanayi Esnafı Tapularını Almaya Başladı

Yenice Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Tevfik Gökmen, 20 yıl sonra tapularını almaya başladıklarını dile getirdi ve bu konuda emeği olan herkese teşekkür etti.
Gökmen, yaptığı yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “ Tüm kamuoyunun ve halkımızın da bildiği gibi sanayi sitemizdeki 73 arkadaşımızın tapu sorunu vardı. Kooperatifimiz uzun süredir bu konunun çözümü noktasında çalışma içindeydi. Konumuz çözüldü ve önümüzdeki 1-2 gün içinde tapularımız dağıtılmaya başlanılacak. 20 yıllık kronik bir sorunumuz çözüldü. Sevincimiz büyüktür. Bu çalışmaları yürütürken destek gördüğümüz başta siyasi iktidarımızın tüm mensuplarına olmak üzere, devlet büyüğümüz Mehmet Ali Şahin’e, Karabük Milletvekilimiz Osman Kahveci’ye, Karabük ve Yenice AK Parti İlçe Teşkilatlarına, Belediye Başkanımız Zeki Çaylı’ya, bir önceki dönemde görev yapan Karabük Milletvekillerimize, Basınımıza ve ismini saymayı unuttuğumuz tüm esnaf dostlarına teşekkür ediyorum. 20 yıl sonra esaretten kurtularak ‘ evet, bu dükkân artık benim ‘ deme mutluluğuna erişen esnaflarımıza hayırlı uğurlu olsun diyor, saygılarımı sunuyorum “ dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
IMG 5234
İsmail AKCA Avatarı
İsmail AKCA
29 Mayıs, 2026 17:31 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0

CHP’de MUTLU SON, AKAY’ı da HARCADILAR

Bayram denildiğinde ilk akla; birlik, beraberlik gelir.

Ama görünen o ki Karabük’teki CHP bayramlaşmasında ne bayram vardı ne de birlik-beraberlik havası…

CHP’de Bayramlaşma değil, Hesaplaşma vardı…

Günlerdir parti içinde kaynayan kazan, bayramın ikinci günü iyice taşmış oldu. Herkesin gözü bir kişiye çevrildi;

Karabük Milletvekili Cevdet Akay’a…

İşin garibi şu…
Ankara’da çıkıp ekonomi konuşurken, bütçe açığını anlatırken, hükümete yüklenirken alkışlanan Akay, iş parti içi meseleye gelince bir anda hedef tahtasına kondu. Dün omuz omuza yürüyenler bugün dönüp oklarını Akay’a çevirdi.

Karabük siyasetini bilen bilir…
Bu şehirde adamı önce sırtına vurup överler, sonra sessiz sessiz ayağının altındaki taşı çekiverirler…

Bayramlaşma programında yaşanan görüntü de tam olarak buydu.

Sanki önceden hazırlanmış bir senaryo vardı.
Bir taraf vitrine çıkarıldı, bir taraf ise eleştiri oklarının hedefinde kaldı.

Özgür Özel’in övgüler dizdiği Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin ön plana çıkarılması tesadüf değildi. Verilen fotoğraf da verilen mesaj da çok açıktı. Parti içinde yeni bir denge kuruluyor, eski hesaplar yeniden açılıyor.

Hali hazırda; birkaç gün önce eski il başkanlarından Erdoğan Dinçel’in çıkıp milletvekilini hedef alan sözleri boşuna değildi. O açıklamalar bugün yaşananların adeta fragmanıymış.

Aslında Karabük CHP’de biz bu senaryoyu 2023 seçimleri öncesinde de seyrettik.

2023 seçimleri öncesinde kimlerin kimlere çelme taktığını, kimlerin birbirinin kuyusunu kazdığını herkes gördü. Şimdi aynı filmin yeni sahnesi oynanıyor.

Ama burada sorulması gereken esas soru şu:

Parti gerçekten iktidarla mı mücadele ediyor, yoksa kendi içinde birbirini mi yiyor?

Çünkü vatandaş pazardaki yangını konuşuyor, emekli geçim derdini konuşuyor, genç işsizliği konuşuyor…

CHP’de ise hâlâ koltuk hesabı, ekip kavgası, adam harcama operasyonu konuşuluyor.

CHP genel merkezinde bugün yaşanan Kılıçdaroğlu – Özel koltuk savaşının yansımasını Karabük CHP fırsat bildi, Cevdet AKAY’ın yukarıdan dayatma ile gönderildiği iddia edenler ve Milletvekilliğini hazmedemeyenler adam yeme operasyonuna başladı.

Başardı mı?

Kesinlikle başardı…

Bugün AKAY’ı HARCADILAR, şimdi sıradaki KİM?