Samsun’un yüksek kesimlerinde kar yağışı

Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Şubat, 2025 00:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Samsun’un yüksek kesitlerinde kar yağışı tesirli olmaya başladı.
Samsun’da mevsim normalleri üzerinde seyreden ve dün 14 derece olan hava sıcaklığı, gece saatlerinden itibaren kuzeyden esen rüzgar ve yağmurla birlikte bugün 6 dereceye düştü. Olumsuz hava kaideleri kıyı bölümünde yağmur, iç kesitlerde ise kar halinde kendini gösterdi.
Kentin iç bölgelerinde yer alan Asarcık, Ladik, Kavak, Havza, Vezirköprü ve Ayvacık ilçelerinin yüksek bölümlerinde ağır kar yağışı tesirli. Kar düşen bölgeler beyaz örtüyle kaplandı. Beyaz örtüyle kaplanan tabiat, kar tutkunları için görsel bir şölen sundu.
Kar yağışının, bilhassa yüksek bölgelerde ulaşımı olumsuz etkileyebileceği, bu yüzden şoförlerin dikkatli olmaları gerektiği belirtildi.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Kazazedeye yardım etmek istedi, kendisi de kazaya karıştı

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Şubat, 2025 00:22 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bolu’da bariyerlere çarpan bir arabaya yardım etmek için yol kenarında duran cipe, geriden gelen araç çarptı. 4 aracın karıştığı kazada maddi hasar meydana geldi.
Kaza, Abant İzzet Baysal Üniversitesi yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, üniversite rampasından inen Ertan K. idaresindeki 16 AFK 505 plakalı araba, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle denetimden çıkarak bariyerlere çarptı. Kazayı gören İsa K., yardım etmek için 14 ADB 198 plakalı cipini yol kenarına park etti. Fakat bu sırada Cihat K. idaresindeki 14 AB 852 plakalı araba, duramayıp cipe geriden çarptı. Arttan gelen Enis B. yönetimindeki 14 ACL 438 plakalı arabada kazaya karışarak bariyerlere vurdu.
112 Acil Davet Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine bölgeye polis grupları sevk edildi. Trafik takımları, yolda yaşanan sıkışıklık nedeniyle Cihat K.’nın arabasını yolun ilerisine aldırdı. Toplam 4 aracın karıştığı kazada maddi hasar oluşurken, baht yapıtı yaralanan olmadı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.