karabuk
İmsak 06:04
Güneş 07:29
Öğle 13:08
İkindi 16:07
Akşam 18:37
Yatsı 19:57
İmsaka kalan son --:--
Namaz Vakitleri
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Şubat, 2025 00:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Samsun’un yüksek kesimleri kara teslim

Samsun’un yüksek kesitlerinde kar yağışı tesirli oldu. Yağış sonucunda Samsun-Ankara kara yolu beyaza büründü.
Samsun kent merkezinde vakit zaman karla karışık yağmur olarak tesirli olan yağışlar, yükseklerde ise kar halinde tesirini gösterdi. Evvelki günlerde başlayan kar yağışı yüksek kısımları beyaza bürüdü. Samsun-Ankara kara yolunda seyahat eden araçlar, bembeyaz görünümler eşliğinde seyahat yaptı. Samsun merkezdeki 5 günlük hava kestirimi ise şu formda:
Çarşamba 8 derece yağmurlu, perşembe 8 derece yağmurlu, cuma 10 derece çok bulutlu, cumartesi 12 derece modüllü bulutlu, pazar yağmurlu 11 derece.

"Yer altı sularımız zenginleşiyor"
Kar yağışının tabiat açısından çok güzel olduğunu söyleyen Taylan Çoban isimli vatandaş, "Ekinlerimiz, hayvanlarımız susuz kalmıştı. Yazın çok kurak geçti. Bilhassa bölgemizde ziraî açıdan büyük bir kuraklık yaşandı. Bu bölgede ekili olan buğday, arpa, ayçiçeği eserlerde ekonomik ziyan oldu. Su kaynakları da azaldığı için beşerler da suya hasret kaldılar. İnşallah bundan sonra daima bu türlü bolluk, bereketli bir kar olur. Biz çocukken karda çok kayardık. Çocuğuma da bir kızak yaptım. Karda kayacağız" dedi.
Mustafa Aytaçoğlu ise, "3 gündür hoş kar yağıyor. Kar nitekim rahmet. Yer altı sularımız zenginleşiyor. Kar yağmayınca dünyanın tadı tuzu da olmaz. Allah yazımızı yaz, şahsımızı da kış yapsın. Pazar günleri buralar ağır oluyor. Geçen sene kar yağmadı. Tarlalarda fidelerimiz kurudu" diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Şubat, 2026 20:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Boluspor – İstanbulspor maçının ardından

Trendyol 1. Lig’in 27. haftasında oynanan Boluspor-İstanbulspor maçının ardından iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.
Trendyol 1. Lig’in 27. haftasında Boluspor sahasında mücadele ettiği İstanbulspor’a 1-0’lık skorla mağlup oldu. Maçın ardından iki takımın teknik direktörleri, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Play-off grubuna girmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Boluspor Teknik Direktörü Suat Kaya, "7 günde 3. maç. Biraz sakatlıklar, biraz da kart cezalıları, bu bizi yordu. Özellikle 75’ten sonra bu yorgunluk bayağı bindi. Maça iyi başladık fakat ilk gol pozisyonunu rakibe verdik. 45 dakika dengeli geçti. Sabırlı oynadık. İkinci yarıda çok istedik, pozisyonlar da bulduk. Doğan Can’ın sakatlığı, onu hiç kullanamadık. Önümüzdeki hafta iyi bir dinlenmeyle, rakibe iyi çalışarak bu işten çıkış sağlamamız lazım. Ben oyuncularıma güveniyorum. Ufak tefek sorunlarımız var ama bunların arkasına sığınmıyorum. Play-off grubunun içine girmek için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

İlyas Öztürk: "Çok mutluyuz"
Galip geldikleri için mutlu olduklarını ifade eden İstanbulspor Teknik Sorumlusu İlyas Öztürk, "Biz İstanbulspor’a Barış Kaan hocamızla birlikte geldiğimiz günden itibaren, 12 haftadır farklı farklı rakiplere göre formasyon ve farklı oyun, rakibe göre farklı oyun felsefeleriyle maçlara çıktık. Zaman zaman saha içi defansif duruşumuzu da rakiplerin konumlamasına göre yaptık. Maçı kazandık ama biz şunu söyleyeyim; sonradan oyuna aldığımız oyuncular normal 11 oyuncularımızdı. Biz rakibin 60’tan sonra yorulacağını bildiğimiz için, onları 60’tan sonra oyuna alıp ve golü bulup maçı kazandık. Çok mutluyuz. Oyuncularımızı kutluyoruz. Bundan sonraki süreçte de Iğdır maçının hazırlıklarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin