Samsun’un yüksek kesimleri beyaza büründü - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:21
Güneş 06:47
Öğle 13:02
İkindi 16:26
Akşam 19:08
Yatsı 20:28
İftara son --:--
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Kasım, 2024 04:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’un yüksek kesimleri beyaza büründü

Samsun’un yüksek kesimlerinde etkili olan yoğun kar yağışı sonucunda Samsun-Ankara karayolu beyaza büründü.

Samsun şehir merkezinde zaman zaman karla karışık yağmur olarak etkili olan yağışlar, yükseklerde ise kar şeklinde devam etti. Önceki gün başlayan kar yağışı yüksek kesimleri beyaza bürüdü. Kar yağışıyla birlikte, ağaç dalları kar örtüsüyle kaplanarak görsel bir şölen sundu. Samsun-Ankara karayolunda seyahat eden araçlar, bembeyaz manzaralar eşliğinde yolculuk yaptı.

Karın bereket olduğunu belirten vatandaşlar, bu doğal güzellikten duydukları memnuniyeti ifade etti. Karın, hem doğayı güzelleştirdiğini hem de çevreye huzur verdiğini anlatan vatandaşlar, bu sene kışın geçen yıllara göre daha erken başladığını söyledi.

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre ise kar yağışının yarın da devam etmesi bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
yunus emre cift basimiz dik bir sekilde avrupaya veda ediyoruz fesZ4Kgs
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mart, 2026 04:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Yunus Emre Çift: “Başımız dik bir şekilde Avrupa’ya veda ediyoruz”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor’un defans oyuncusu Yunus Emre Çift, Rayo Vallecano’ya karşı kazanmalarına rağmen elendikleri Avrupa kuparına başları dik bir şekilde veda ettiklerini söyledi.

UEFA Konferans Ligi son 16 turunda deplasmanda İspanyol ekibi Rayo Vallecano’yu 1-0 yenen Samsunspor’da maç sonu açıklamalarda bulunan Yunus Emre Çift, “İlk maçı 3-1 kaybetmiştik. İspanya’ya sonuna kadar inanarak gelmiştik. Hocamız bize yapmamız gerekenleri çok iyi çalıştırdı. Planımız da işledi. Gönül isterdi ki bu turu geçelim ama buradan başımız dik bir şekilde ayrılıyoruz. Samsun’un bir evladı olarak takımımla gurur duyuyorum. Elimizden geleni yaptık. Turu geçip, Türkiye’yi temsil etmeye devam etmek isterdik ama buraya kadarmış” dedi.

Avrupa kupalarına katılımın bir alışkanlık haline gelmesi gerektiğine de vurgu yapan Çift, “Bizim için Avrupa’da mücadele etmek gurur verici bir süreç. Uzun yıllar sonra tekrar Avrupa’da yer aldık. Samsun halkını ve Türkiye’yi iyi bir şekilde temsil ettiğimizi düşünüyorum. Çünkü Avrupa’da tecrübeli bir takım değiliz. Buna rağmen tüm turnuva boyunca iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Umarım, bu durum Samsunspor’da bir alışkanlık haline gelir. Bunun için de takım olarak sonuna kadar mücadele edeceğiz” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin