Samsun’un yüksek kesimleri beyaza büründü - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Kasım, 2024 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’un yüksek kesimleri beyaza büründü

Samsun’un yüksek kesimlerinde etkili olan yoğun kar yağışı sonucunda Samsun-Ankara karayolu beyaza büründü.
Samsun şehir merkezinde zaman zaman karla karışık yağmur şeklinde etkili olan yağışlar, yükseklerde ise kar şeklinde devam etti. Önceki gün başlayan yağan kar yağışı yüksek kesimleri beyaza bürüdü. Kar yağışı ile birlikte, ağaç dalları kar örtüsüyle kaplanarak görsel bir şölen sundu. Samsun-Ankara karayolunda seyahat eden araçlar, beyaz manzaralar eşliğinde yolculuk yaptı.
Karın bereket olduğunu belirten vatandaşlar, bu doğal güzellikten duydukları memnuniyeti ifade etti. Karın, hem doğayı güzelleştirdiğini hem de çevreye huzur verdiğini anlatan vatandaşlar, bu sene kışın geçen yıllara göre daha erken başladığını söyledi.
Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre ise kar yağışının yarın da devam etmesi bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tasarim6 3
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Nisan, 2026 14:03 tarihinde yayınlandı
0
0

Michael Eneramo hayatını kaybetti

Türkiye’de Sivasspor, Beşiktaş, Karabükspor, Başakşehir ve Manisaspor formaları da giyen Michael Eneramo, geçirdiği kalp krizi sebebiyle hayatını kaybetti.
Eski futbolcu Michael Eneramo’dan acı haber geldi. 2010-2011 sezonunda Sivasspor formasıyla Türkiye kariyerine başlayan ve Beşiktaş, Karabükspor, Başakşehir ve Manisaspor’da da top koşturmuş olan Eneramo, geçirdiği kalp krizi nedeniyle 40 yaşında hayatını kaybetti.
Nijeryalı eski futbolcu, söz konusu takımlarda çıktığı toplam 147 müsabakada 45 gole imza atmıştı.

Bizi sosyal medyadan takip edin