Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Ağustos, 2024 20:37 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Samsun’un Temmuz ayı kaza bilançosu: 2 ölü, 699 yaralı

Samsun’da 2024 Temmuz ayında polis bölgesinde meydana gelen 981 trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 699 kişi yaralandı.
Emniyet Genel Müdürlüğü verilerine göre trafikte kural tanımayan ve tedbirlere uymayan sürücü ve vatandaşlar 2024 yılının Temmuz ayında da birçok acının yaşanmasına sebep oldu. Temmuz ayında Samsun’da 479’u ölümlü-yaralamalı ve 502’si maddi hasarlı toplamda 981 kaza meydana geldi. Bu kazalarda 2 kişi hayatını kaybetti, 699 kişi yaralandı.

Türkiye genelinde 262 kişi öldü
Türkiye genelinde ayında 56 bin 122 kaza meydana geldi. Bu kazaların 224’ü ölümlü kaza olarak kayıtlara geçti. Kazalarda 262 kişi hayatını kaybetti, 38 bin 30 kişi yaralandı. Türkiye genelinde ölümlü-yaralanmalı trafik kazasına karışan araçların cinsine bakıldığında ise bin 28’ini bisiklet 6’sını at arabası, 3 bin 573’ünü motorlu bisiklet, 9 bin 272’sini motosiklet, 18 bin 8 bin 949’ünü otomobil, 854’ünü minibüs, 5 bin 233’ünü kamyonet, 678’ini kamyon, 745’ini çekici, 620’sini otobüs, 365’ini traktör, 10’nunu arazi taşıtı, 95’ini özel amaçlı, 51’ini iş makinesi, 31’ini ambulans, 12’sini tanker, 6’sını tren, 7’sini tramvay ve 751’ini diğer araçlar oluşturdu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Mayıs, 2025 13:26 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Yenice’de kayıp hayvanını arayan yaşlı adam ormanlık alanda ölü bulundu

Karabük'ün Yenice ilçesinde kayıp hayvanını aramak için evden ayrılan yaşlı adam ormanlık alanda ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre ilçeye bağlı Hüseyinbeyoğlu Köyünde yaşayan 69 yaşındaki Sabri Yılmaz, arkadaşıyla birlikte 3 gündür kayıp olan hayvanını aramak için ormana gitti. Bir süre sonra Yılmaz ve arkadaşı birbirlerinden ayrılarak iki farklı noktada hayvanı aramaya devam etti.

Yılmaz, saatlerce aramanın ardından hayvanını bulamayınca arkadaşını arayarak çok yorulduğunu belirterek eve dönüş yapacağını söyledi.

Akşam eve geri dönmeyen ve kendisinden haber alamayan Yılmaz'ın yakınları durumu jandarma ekiplerine bildirdi. AFAD ekiplerinin de destek vermesiyle bölgede arama çalışması başlatıldı. Yaklaşık 7 saatlik aramanın ardından Yılmaz'ın cansız bedeni ormanlık alanda bulundu. Yapılan incelemenin ardından Yılmaz'ın naaşı Yenice Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili inceleme başlatılırken, yaşlı adamın kesin ölüm nedeni yapılacak olan otopsi sonrası belli olacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.