Reklam
Reklam

Samsunspor’un yeni transferi Raman: “Taraftarımızın önüne çıkmak için sabırsızlanıyorum”

Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Şubat, 2024 08:36 tarihinde yayınlandı
0

beyazlı formayı giymek için sabırsızlandığını söyledi.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor’un bu transfer dönemindeki ilk ve tek transferi olan forvet Benito Dirk Raman, Samsun’a geldi. Nuri Asan Tesisleri’nde açıklamalarda bulunan Raman, Samsunspor formasını taraftarlar önünde giymek için sabırsızlandığını ifade etti. Raman, “Samsunspor gibi büyük bir camiaya geldiğim için mutluyum. Taraftarımızın önüne çıkmak için sabırsızlanıyorum” dedi.

Futbola Belçika’nın Genk altyapısında başlayan Benito Dirk Raman, sırasıyla Germinal Beerschot, Kortrijk, Sint-Truiden, Standard Liege, Fortuna Düsseldorf, Schalke 04 ve Anderlecht formalarını giydi. Profesyonel futbol kariyerinde 359 maça çıkan 29 yaşındaki futbolcu, 83 kez fileleri havalandırdı.

Benito Raman ayrıca 1 kez de Belçika Milli Takım formasını giydi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Şarampole yuvarlanan araçta bulunan şahıs hayatını kaybetti

sarampole yuvarlanan aracta bulunan sahis hayatini kaybetti LJMlvSFC
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Ordu’da meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan şahıs Samsun’da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kaza, Ordu’nun İkizce ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yusuf Uslucan’ın içinde bulunduğu araç kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada ağır yaralanan Yusuf Uslucan, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Terme Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayan Yusuf Uslucan hayatını kaybetti. Uslucan’ın cenazesi, otopsi işlemlerinin yapılması amacıyla Samsun Adli Tıp Grup Başkanlığı’na gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin