karabuk
İmsak 05:42
Güneş 07:06
Öğle 13:05
İkindi 16:18
Akşam 18:54
Yatsı 20:14
İmsaka kalan son --:--
Namaz Vakitleri
samsunsporun ucunculuk mucadelesi son haftaya tasindi wllnJbfi
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mayıs, 2025 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Samsunspor’un üçüncülük mücadelesi son haftaya taşındı

Transfer yasağıyla başladığı dönemde kıymetli bir muvaffakiyete imza atan Samsunspor, Harika Lig’in son haftasına Beşiktaş’ın 2 puan önünde girerek üçüncülük koltuğunu bırakmadı.
FIFA’nın verdiği 2 periyotluk transfer yasağıyla döneme başlayan Samsunspor, Teknik Yönetici Thomas Reis idaresinde yeterli bir sezon geçirdi. Ligde 35 maçta 18 galibiyet, 7 beraberlik ve 10 yenilgiyle 61 puana ulaşan kırmızı-beyazlılar, dönemin son haftasında Kayserispor’u konuk edecek.
Üçüncü sırayı garantilemek isteyen Samsunspor, Kayserispor’u mağlup etmesi halinde Beşiktaş’ın sonucuna bakmaksızın UEFA Avrupa Ligi play-off etabından Avrupa seyahatine başlayacak. Play-off’ta elenmesi durumunda dahi UEFA Konferans Ligi lig kademesine direkt katılacak ve en az 6 Avrupa maçı oynama hakkı elde edecek.

Beşiktaş kusur bekliyor
Samsunspor’un en yakın takipçisi Beşiktaş, 59 puanla dördüncü basamakta yer alıyor. Siyah-beyazlılar, son haftada küme düşen Bodrum FK’yı mağlup ederek rakibinin puan kaybetmesini bekleyecek. Samsunspor’un beraberlik ya da yenilgi yaşaması halinde Beşiktaş, ikili averaj üstünlüğüyle üçüncülüğü alacak.
Süper Lig’de şampiyonluk, ikincilik, beşincilik ve küme düşme sınırı netleşirken gözler ise üçüncülük yarışında Samsunspor ile Beşiktaş ortasında geçecek son hafta gayretine çevrildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
ugur ucar bizim icin kazanarak devam etmek onemli dgkmagwE
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mart, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Uğur Uçar: “Bizim için kazanarak devam etmek önemli”

Çorum FK Teknik Direktörü Uğur Uçar, Hatayspor maçının ardından, "İkinci yarıdaki oyuncu değişiklikleriyle beraber takım reaksiyon gösterdi ve 3 puana uzandı. Bizim için kazanarak devam etmek önemli" dedi.
Trendyol 1. Lig’in 29. haftasında Çorum FK, evinde konuk ettiği Hatayspor’u 3-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Çorum FK Teknik Direktörü Uğur Uçar, "Boşa geçen 45 dakika, çok kötü bir ilk yarı, benim kabul etmeyeceğim bir oyun sahada vardı. Ama ikinci yarıdaki oyuncu değişiklikleriyle beraber takım reaksiyon gösterdi ve 3 puana uzandı. Bizim için kazanarak devam etmek önemli. Önümüzdeki Bolu maçına bakacağız" diye konuştu.
Takım kadrosu ile ilgili de değerlendirme yapan Uğur Uçar, "Geçen haftaya göre değişiklikler yaptık. Ama istediğimiz performansı alamadık. Bu inişler, çıkışlar olabilir. Ama oynayan, oynamayan herkes birlikte hareket etmek zorunda. Çünkü hedefimiz aynı, bu hedef doğrultusunda aile ortamını sağlamak için herkesin birbirine destek olması gerekiyor. Oynamayan oyuncular için bir uygunsuzluk yok. Onlarla da konuşuyoruz. Şans vermek isterim ama oyuncu değişikliklerini maçın gidişatına göre yapıyorum" ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin