blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Nisan, 2025 16:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Samsunspor’un olağanüstü genel kurul toplantısı ertelendi

Samsunspor Kulübü’nün bugün gerçekleştirilmesi planlanan harika genel heyet toplantısı, çoğunluk sağlanamaması nedeniyle ertelendi.
Büyükşehir Belediyesi Ömer Halisdemir Salonu’nda saat 14.30’da yapılması planlanan seçimsiz inanılmaz genel heyet, kulüp tüzüğü gereği aranan salt çoğunluğun sağlanamaması üzerine ileri bir tarihe ertelendi. Samsunspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, "Kulüp tüzüğümüzün ilgili hususları doğrultusunda, çoğunluk kuralı aranmaksızın ertelenen genel heyet toplantısı, 2 Mayıs Cuma günü, tekrar birebir yer ve saatte yapılacaktır" denildi.
Genel heyet toplantısı, ikinci oturumda çoğunluk aranmaksızın gerçekleştirilecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Aralık, 2025 20:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Gümüşhane’de buzlu yolda yokuş aşağı kayan araçlar kamerada

Gümüşhane’de yollardaki buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak yokuş aşağı kayan 2 aracın o anları kameralara yansıdı.
İlk kaza, sabah saatlerinde Karaer Mahallesi Sebahattin Aytaç Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, cadde üzerinde buzlanma nedeniyle kontrolden çıkan ve sürücüsünün zorlukla durdurduğu hafif ticari araca, aynı yol üzerinde kontrolünü kaybeden başka bir otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle yeniden kaymaya başlayan hafif ticari araç, metrelerce sürüklendikten sonra yolun sonunda bulunan kaldırımlara çarparak durabildi. Kazada yaralanan olmazken araçta maddi hasar meydana geldi. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
İkinci kaza ise aynı mahallede bulunan Ziya Gökalp Caddesi üzerinde yaşandı. Sümbül Sokak üzerindeki yokuştan inmeye çalışan bir otomobil sürücüsü, aracının kontrolünü kaybedince araç kaymaya başladı. Metrelerce kayan otomobil, yolun sonunda bulunan korkuluklara çarparak durabildi. Bir yaya ise kayan araçtan saniyelerle kurtuldu. Metrelerce yükseklikteki istinat duvarından aşağı düşmekten korkuluklar sayesinde kurtulan araçta yaralanan olmadı. O anlar ise başka bir aracın araç içi kamerası tarafından kaydedildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin