Samsunspor’un Hatayspor deplasmanındaki hedefi 3 puan - Karabük Haber Postası
samsunsporun hatayspor deplasmanindaki hedefi 3 puan kknf6XIM jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Ağustos, 2024 20:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsunspor’un Hatayspor deplasmanındaki hedefi 3 puan

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, 4. haftada deplasmanda karşılaşacağı Hatayspor maçından 3 puanla dönmeyi hedefliyor.

Samsunspor ile Hatayspor daha öne 4 kez birbirlerine rakip oldular. Bu karşılaşmalarda Samsunspor’un da Hatayspor’un da 2’şer galibiyetleri bulunuyor. Her iki takım da galibiyetlerini kendi sahalarında alırken, Karadeniz temsilcisi deplasmanda kazanarak bu seriyi sonlandırmak istiyor. İki takım arasında daha önce oynanan karşılaşmalarda Samsunspor rakip filelere toplamda 4 gol gönderdi. Deplasmanda oynadığı 2 maçta da gol sevinci yaşayamayan kırmızı-beyazlılar, kalesinde ise 5 gol gördü.

Samsunspor, yarın oynanacak mücadele için bugün akşam saatlerinde havayolu ile Adana’ya uçacak. Daha sonra karayolu ile Mersin’e geçecek Karadeniz temsilcisinde müsabaka öncesinde sakatlığı bulunan Emre Kılınç haricinde eksik bulunmuyor. Yarın saat 21.45’te Mersin Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmayı Cihan Aydın, Mehmet Salih Mazlum ve Emrah Ünal hakem üçlüsü yönetecek. Mücadelenin 4. hakemi ise Süleyman Bahadır olacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
sss 2
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
30 Nisan, 2026 12:08 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te Teknokent’in Olağan Genel Kurulu yapıldı

Karabük Teknokent’in 2025 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, Karabük Üniversitesi Rektörü ve Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Fatih Kırışık başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıya yönetim kurulu üyeleri ile ortak kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı. Genel kurulda, Teknokent Genel Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Samet Nohutçu tarafından bir sunum yapıldı. Nohutçu, son dönemde yürütülen faaliyetler, elde edilen kazanımlar ve Teknokent’in gelişim süreci hakkında katılımcılara kapsamlı bilgiler aktardı. Yapılan çalışmaların, bölgedeki Ar-Ge ve inovasyon kapasitesine önemli katkılar sağladığı ifade edildi. Toplantıda ayrıca üniversite-sanayi iş birliğinin güçlendirilmesine yönelik hedefler ele alındı.

Özellikle Karabük’ün lokomotif sektörlerinden demir-çelik alanında faaliyet gösteren firmalarla geliştirilen iş birliklerinin, yenilikçi üretim süreçlerinin yaygınlaştırılması ve katma değeri yüksek projelerin hayata geçirilmesi açısından kritik öneme sahip olduğu vurgulandı. Toplantıya, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Karabük Teknokent Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Çapraz da katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin