Reklam
Reklam
samsunsporun hatayspor deplasmanindaki hedefi 3 puan kknf6XIM jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Ağustos, 2024 20:15 tarihinde yayınlandı
0

Samsunspor’un Hatayspor deplasmanındaki hedefi 3 puan

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, 4. haftada deplasmanda karşılaşacağı Hatayspor maçından 3 puanla dönmeyi hedefliyor.

Samsunspor ile Hatayspor daha öne 4 kez birbirlerine rakip oldular. Bu karşılaşmalarda Samsunspor’un da Hatayspor’un da 2’şer galibiyetleri bulunuyor. Her iki takım da galibiyetlerini kendi sahalarında alırken, Karadeniz temsilcisi deplasmanda kazanarak bu seriyi sonlandırmak istiyor. İki takım arasında daha önce oynanan karşılaşmalarda Samsunspor rakip filelere toplamda 4 gol gönderdi. Deplasmanda oynadığı 2 maçta da gol sevinci yaşayamayan kırmızı-beyazlılar, kalesinde ise 5 gol gördü.

Samsunspor, yarın oynanacak mücadele için bugün akşam saatlerinde havayolu ile Adana’ya uçacak. Daha sonra karayolu ile Mersin’e geçecek Karadeniz temsilcisinde müsabaka öncesinde sakatlığı bulunan Emre Kılınç haricinde eksik bulunmuyor. Yarın saat 21.45’te Mersin Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmayı Cihan Aydın, Mehmet Salih Mazlum ve Emrah Ünal hakem üçlüsü yönetecek. Mücadelenin 4. hakemi ise Süleyman Bahadır olacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ineboluda ciftcilere 124 bin adet sebze fidesi dagitildi OMEgwlCE
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

İnebolu’da çiftçilere 124 bin adet sebze fidesi dağıtıldı

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde çiftçilere 124 bin 880 adet sebze fidesi dağıtıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen “Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi” çerçevesinde İnebolu ilçesinde çiftçilere 70 bin 350 adet domates, 45 bin 570 adet biber, 8 bin 960 adet salatalık olmak üzere toplam 124 bin 880 adet fide dağıtıldı.

İnebolu İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yerleşkesinde düzenlenen fide dağıtım törenine İnebolu Kaymakamı Necdet Uçar, İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Kılıç ile çiftçiler katıldı.

Törende konuşan Kaymakam Uçar, 2026 yılı itibarıyla ilçede bin 473 çiftçinin Çiftçi Kayıt Sistemine dahil olduğunu ve fındık üretimi, örtü altı sebzecilik, arıcılık ve hayvancılık alanlarında ilçenin güçlü bir üretim kapasitesine sahip olduğunu vurguladı. Devletin tüm kurumlarının üreticilere verdiği desteklerin artarak sürdüğünü belirten Uçar, 2025 yılında çiftçilere 16,5 milyon TL destekleme ödemesi yapıldığını ve farklı projeler kapsamında binlerce fide ve sera desteği sağlandığını kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin