Samsunspor’un, Antalya kafilesinde 5 futbolcu yer almadı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Eylül, 2023 08:36 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsunspor’un, Antalya kafilesinde 5 futbolcu yer almadı

Trendyol Üstün Lig’de yarın Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacak Samsunspor’da kamp kafilesinde 5 futbolcu yer almadı.

Süper Lig’in 6. haftasında galibiyeti bulunmayan gruplardan Antalyaspor ile Samsunspor, yarın saat 20.00’de Corendon Airlines Park’ta karşılaşacak. Samsunspor kafilesi, kamp yaptığı Nuri Asan Tesislerinden ayrılarak Antalya’ya hareket etti. Karadeniz temsilcisi, Antalya’ya 5 eksikle gitti.

Samsunspor’un Antalyaspor kafilesinde forvet Marius Mouandilmadji, sağ bek Nanu Gomes ile sakatlığı bulunan Taylan Antalyalı, gruptan başka fizyoterapist eşliğinde çalışan Michael Tırpan ve U19 Takımı’nda olan Muhammet Ali Özbaskıcı yer almadı. Kırmızı-beyazlı grubun kafilesinde kaleciler Jakup Szumski ile Okan Kocuk’un yanı sıra Van Drongelen, Marc Bola, Alim Öztürk, Zeki Yavru, Lubo Satka, Soner Gönül, Moryke Fofana, Emre Kılınç, Kingsley Schindler, Soner Aydoğdu, İlişkin Bennasser, Oliver Ntcham, Muhammet Ali Özbaskıcı, Yunus Emre Çift, Osman Çelik, Flavien Tait, Carlo Holse, Muhammed Gümüşkaya, Gaetan Laura, Landry Dimata ve Ercan Kara bulunuyor.

Samsunspor 15, Antalyaspor 7 defa kazandı

Antalyaspor ile Samsunspor daha evvel 31 kere rakip oldu. Bu müsabakaların 15’ini Samsunspor, 7’sini Antalyaspor kazandı. 9 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Antalya’da oynanan karşılaşmalarda ise Samsunspor’un 6, Antalyaspor’un da 5 galibiyeti bulunuyor. Akdeniz’deki 4 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

Karşılaşmayı hakem Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler’in yardımcılıklarını Ogün Kamaracı ve Mert Bulut yapacak. Samsunspor’un ligde 4 maçta 1 puanı bulunurken, Antalyaspor’un ise 5 karşılaşmada 3 puanı bulunuyor. İki kadro da Muhteşem Lig’de şimdi galibiyetle tanışamadı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
cevre sehircilik mudurlugu onunde bomba panigi l8nlzrAe
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Nisan, 2026 16:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Çevre Şehircilik Müdürlüğü önünde bomba paniği

Bartın Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü binası önünde elinde çanta ile gelen ve “bomba var” diye bağıran kişi gözaltına alınırken, çanta ise fünye ile patlatıldı.

Edinilen bilgiye göre Bartın Valiliği’ne 150 metre, Bartın Belediyesine 100 metre uzaklıkta bulunan Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne gelen Halil K. isimli şahıs, bina girişinde elindeki çantayı göstererek, “Bomba var, patlatacağım burayı” diyerek bağırmaya başladı. Görenlerin ihbarı üzerine olay yerine giden ekipler, şahsı gözaltına alırken çantayı ise fünye ile patlattı. Çanta ilk iki patlamada açılmazken, üçüncü denemede açıldı.

Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü önünde geniş güvenlik tedbiri alınırken, bina boşaltıldı. Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Özdemir, polis ekipleri tarafından binadan tahliye edildi. Çevredeki vatandaşlar ise alana yaklaştırılmadı.

3 patlamada açılan çantada küçük çaplı yangın çıkarken, yangın söndürme tüpü ile alevler söndürüldü. Çantadan ise altın, tablet ve kağıtlar çıktığı öğrenildi.

Gözaltına alınan H.K.’nin Gaziahtep’te polis olduğu ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nde çalışan kardeşine disiplin cezası verilmesi nedeniyle böyle bir eylemde bulunduğu belirlendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin