Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Eylül, 2023 08:36 tarihinde yayınlandı
0

Samsunspor’un, Antalya kafilesinde 5 futbolcu yer almadı

Trendyol Üstün Lig’de yarın Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacak Samsunspor’da kamp kafilesinde 5 futbolcu yer almadı.

Süper Lig’in 6. haftasında galibiyeti bulunmayan gruplardan Antalyaspor ile Samsunspor, yarın saat 20.00’de Corendon Airlines Park’ta karşılaşacak. Samsunspor kafilesi, kamp yaptığı Nuri Asan Tesislerinden ayrılarak Antalya’ya hareket etti. Karadeniz temsilcisi, Antalya’ya 5 eksikle gitti.

Samsunspor’un Antalyaspor kafilesinde forvet Marius Mouandilmadji, sağ bek Nanu Gomes ile sakatlığı bulunan Taylan Antalyalı, gruptan başka fizyoterapist eşliğinde çalışan Michael Tırpan ve U19 Takımı’nda olan Muhammet Ali Özbaskıcı yer almadı. Kırmızı-beyazlı grubun kafilesinde kaleciler Jakup Szumski ile Okan Kocuk’un yanı sıra Van Drongelen, Marc Bola, Alim Öztürk, Zeki Yavru, Lubo Satka, Soner Gönül, Moryke Fofana, Emre Kılınç, Kingsley Schindler, Soner Aydoğdu, İlişkin Bennasser, Oliver Ntcham, Muhammet Ali Özbaskıcı, Yunus Emre Çift, Osman Çelik, Flavien Tait, Carlo Holse, Muhammed Gümüşkaya, Gaetan Laura, Landry Dimata ve Ercan Kara bulunuyor.

Samsunspor 15, Antalyaspor 7 defa kazandı

Antalyaspor ile Samsunspor daha evvel 31 kere rakip oldu. Bu müsabakaların 15’ini Samsunspor, 7’sini Antalyaspor kazandı. 9 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Antalya’da oynanan karşılaşmalarda ise Samsunspor’un 6, Antalyaspor’un da 5 galibiyeti bulunuyor. Akdeniz’deki 4 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

Karşılaşmayı hakem Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler’in yardımcılıklarını Ogün Kamaracı ve Mert Bulut yapacak. Samsunspor’un ligde 4 maçta 1 puanı bulunurken, Antalyaspor’un ise 5 karşılaşmada 3 puanı bulunuyor. İki kadro da Muhteşem Lig’de şimdi galibiyetle tanışamadı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda vatandaslar arefe gunu kabir basinda dua etti 9eXqnSpV
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Bolu’da vatandaşlar arefe günü kabir başında dua etti

Bolu’da Kurban Bayramı arefesinde vatandaşlar, vefat eden yakınlarını kabirleri başında dualarla andı.

Bolu’da Kurban Bayramı arefesinde mezarlıklar ziyaretçilerle doldu. Öğle namazını Balcı Camisi’nde eda eden vatandaşlar, ardından caminin yanında bulunan Çıkınlar Mezarlığı’na geçti. Yakınlarının kabirlerini ziyaret eden vatandaşlar, Kur’an-ı Kerim okuyarak dua etti. Mezarlık ziyaretine gelen aileler, kabirlerin çevresinde temizlik yapıp çiçekler de ekti.

Kabir ziyaretlerinin gün boyunca devam etmesi bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin