Samsunspor’un, Antalya kafilesinde 5 futbolcu yer almadı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Eylül, 2023 08:36 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsunspor’un, Antalya kafilesinde 5 futbolcu yer almadı

Trendyol Üstün Lig’de yarın Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacak Samsunspor’da kamp kafilesinde 5 futbolcu yer almadı.

Süper Lig’in 6. haftasında galibiyeti bulunmayan gruplardan Antalyaspor ile Samsunspor, yarın saat 20.00’de Corendon Airlines Park’ta karşılaşacak. Samsunspor kafilesi, kamp yaptığı Nuri Asan Tesislerinden ayrılarak Antalya’ya hareket etti. Karadeniz temsilcisi, Antalya’ya 5 eksikle gitti.

Samsunspor’un Antalyaspor kafilesinde forvet Marius Mouandilmadji, sağ bek Nanu Gomes ile sakatlığı bulunan Taylan Antalyalı, gruptan başka fizyoterapist eşliğinde çalışan Michael Tırpan ve U19 Takımı’nda olan Muhammet Ali Özbaskıcı yer almadı. Kırmızı-beyazlı grubun kafilesinde kaleciler Jakup Szumski ile Okan Kocuk’un yanı sıra Van Drongelen, Marc Bola, Alim Öztürk, Zeki Yavru, Lubo Satka, Soner Gönül, Moryke Fofana, Emre Kılınç, Kingsley Schindler, Soner Aydoğdu, İlişkin Bennasser, Oliver Ntcham, Muhammet Ali Özbaskıcı, Yunus Emre Çift, Osman Çelik, Flavien Tait, Carlo Holse, Muhammed Gümüşkaya, Gaetan Laura, Landry Dimata ve Ercan Kara bulunuyor.

Samsunspor 15, Antalyaspor 7 defa kazandı

Antalyaspor ile Samsunspor daha evvel 31 kere rakip oldu. Bu müsabakaların 15’ini Samsunspor, 7’sini Antalyaspor kazandı. 9 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Antalya’da oynanan karşılaşmalarda ise Samsunspor’un 6, Antalyaspor’un da 5 galibiyeti bulunuyor. Akdeniz’deki 4 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

Karşılaşmayı hakem Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler’in yardımcılıklarını Ogün Kamaracı ve Mert Bulut yapacak. Samsunspor’un ligde 4 maçta 1 puanı bulunurken, Antalyaspor’un ise 5 karşılaşmada 3 puanı bulunuyor. İki kadro da Muhteşem Lig’de şimdi galibiyetle tanışamadı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
00
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
27 Nisan, 2026 12:54 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te dubalar da çözüm olmadı

Kentin en işlek noktalarından Albay Karaoğlanoğlu Caddesi’nde, araçların çift sıra park yapmasını engellemek amacıyla orta refüje yerleştirilen dubalar, sorunu çözmeye yetmedi. Dublarla yol fiziksel olarak ikiye bölünse de, sorumsuz sürücülerin parkları nedeniyle trafik zaman zaman tamamen durma noktasına geliyor.

Edinilen bilgiye göre, bir kamyon sürücüsü dörtlü sinyal lambalarını yakarak aracını yol kenarına bıraktı. Bu durum, diğer araçların geçişini engelleyerek uzun araç kuyruklarının oluşmasına neden oldu. Yaşanan aksaklıklar nedeniyle caddede ilerlemekte güçlük çeken birçok sürücü, tepkisini dile getirdi.

Vatandaşlar, yetkililere çağrı yaparak kalıcı denetim ve caydırıcı cezaların uygulanmasını talep etti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin