blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Eylül, 2024 00:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Samsunspor’un 6 oyuncusuna milli davet

Süper Lig ekiplerinden Samsunspor’da 6 futbolcu ülkelerinin milli takımına davet edildi.
Samsunspor kadrosunda yer alan 6 futbolcu, milli takım davetleri kapsamında Eylül ayında çeşitli uluslararası müsabakalarda forma giyecek. Kırmızı-beyazlılarda Marius Mouandilmadji - Çad, Lubo Satka - Slovakya, Nanu Gomes - Gine Bissau, Kingsley Schindler - Gana, Oliver Ntcham - Kamerun ve Bedirhan Çetin de Türkiye U19 Milli Takım kampına çağrıldı.
Kulüpten milli takımlara gidecek oyuncular hakkında yapılan bilgilendirmede şu ifadelere yer verildi:
“Oyuncumuz Marius Mouandilmadji, 6-10 Eylül tarihlerinde Sierra Leone-Çad ve Çad-Fildişi Sahili maçlarında Çad Milli Takımı formasını giyecek. Oyuncumuz Lubomir Satka, 5-8 Eylül tarihleri arasında Slovakya Milli Takımı’yla Estonya ve Azerbaycan’a karşı oynanacak maçlarda sahada olacak. Gine Bissau Milli Takımı forması giyecek olan Angelo Gomes Nanu, 5 Eylül’de Esvatini’ye ve 10 Eylül’de Mozambik’e karşı forma giyecek. Oyuncumuz Kingsley Schindler, 5-9 Eylül tarihleri arasında Gana Milli Takımı’yla Angola ve Nijer’e karşı sahaya çıkacak. Kamerun Milli Takımı’nda Namibya ve Zimbabve’ye karşı forma giyecek olan oyuncumuz Oliver Ntcham, 7 ve 10 Eylül tarihlerinde sahada olacak. Türkiye U19 Milli Takımı’mızda Arnavutluk’a karşı iki maçta görev alacak olan genç oyuncumuz Bedirhan Çetin’in, 6 ve 8 Eylül’de oynayacağı maçların ardından 9 Eylül’de takıma katılması bekleniyor.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Ocak, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Artvin’de cesur bekçi köpeği 6 kurda meydan okudu

Artvin’in Şavşat ilçesinde ’Meks’ isimli bekçi köpeği, gece köye inen 6 kurda karşı koyarak kurtları köyden uzaklaştırdı.
Şavşat ilçesine bağlı Pınarlı köyünde aç kalan 6 kurda karşı koyan bekçi köpeğinin cesareti dikkat çekti. Gece saatlerinde köye inen kurtlar, Cemil Alagöz’e ait ’Meks’ isimli köpeği gözüne kestirdi. Köy çevresinde yiyecek arayan kurtlar, kulübesinde bağlı bulunan köpeğin yanına kadar yaklaştı. Ancak beklenmedik bir şekilde kulübesinden fırlayan Meks, üzerlerine yürüyerek 6 kurda meydan okudu. Cesur bekçi köpeği, kurtlarla bir süre boğuşarak köyden uzaklaştırmayı başardı. Köpeğin havlama ve boğuşma seslerini duyan sahibi Cemil Alagöz dışarı çıkarken, kurtlar olay yerinden uzaklaştı. Yaşanan olayda köpeğin zarar görmezken köpeğin kulübesine çit çeken aile güvenlik önlemlerini artırdı.
Yaşanan o anlar ise, evin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin