blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Temmuz, 2025 20:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Samsunspor’da, Okan Kocuk’un sözleşmesi uzatıldı

Samsunspor, kaleci Okan Kocuk’un mukavelesini 2028 yılına kadar uzattı.
FIFA tarafından verilen iki devir transfer yasağı sona eren Samsunspor, hem iç transferde hem de dış transferde çalışmalarını sürdürdü. İç transferde Rick van Drongelen, Soner Gönül, Zeki Yavru, Celil Yüksel, Muhammet Ali Özbaskıcı, Soner Aydoğdu ve Emre Kılınç ile yeni kontrat imzalayan kırmızı-beyazlılar dış transferde ise Anthony Musaba, Antoine Makoumbou, Joe Mendes ve Logi Tmasson’u takımına kattı. Karadeni grubu, son olarak kaleci Okan Kocuk’un dönem sonunda bitecek kontratı 2028 yılına kadar uzattı.
Samsunspor’dan bahis hakkında yapılan açıklamada, "Avrupa’nın enleri ortasına giren ve kalemizi 14 maçta gole kapatan deneyimli eldiven Okan Kocuk ile mukavelemizi 2028’e kadar uzattık. Birlikte birçok başarılara Okan" tabirleri kullandı.
Okan Kocuk, iki dönemde 72 resmi karşılaşmada Samsunspor’un kalesini korudu.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Temmuz, 2025 20:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Motosiklet ile hasta servis minibüsü çarpıştı: 1 yaralı

Samsun’da motosiklet ile hasta servis minibüsünün çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı.
Kaza, İlkadım ilçesi Karasamsun Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, kurye İsa Öksüz’un kullandığı 55 AIU 064 plakalı motosiklet, Olcay K. yönetimindeki 55 AGN 42 plakalı özel eğitim ve rehabilitasyon merkezine ilişkin hasta servis minibüsü ile çarpıştı. Kazada yaralanan kurye İsa Öksüz, ambulansla Gazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.