Samsunspor’da 24 oyuncu gitti, 5 oyuncu kendine kulüp arıyor - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Ağustos, 2023 08:12 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsunspor’da 24 oyuncu gitti, 5 oyuncu kendine kulüp arıyor

SAMSUN (İHA) – Samsunspor, bu transfer devrinde 24 oyuncusuyla yollarını ayırırken, takım dışı bulunun 5 futbolcusu da kendisine kulüp arıyor.

Süper Lig’e 11 yıl ortanın akabinde yükselen Samsunspor’da dönemin takım planlaması sürüyor. Bu çerçevede birinci olarak mukavelesi sona eren Tomane Mendes ile kontrat yenilenmezken, Fenerbahçe’den kiralanan Emre Demir ile Ankaragücü’nden kiralanan Ali Kaan Güneren ile yola devam edilmedi. Kırmızı-beyazlılarda mukavelesi devam eden 21 oyuncu da öteki ekibe gitti. Takım dışı bulunan oyunculardan 5’inin de kendisine ekip arama çalışmaları devam ediyor.

24 oyuncu gitti, 5 oyuncu da takım dışı

Karadeniz temsilcisinde bu sene takımda bulunan kontratlı oyunculardan Yusuf Emre Gültekin, Polat Yaldır, Moussa Guel, Aykut Özer, Şener Kaya, Sarp Ekinci, Douglas Tanque, Celil Yüksel, Barış Alıcı, Ali Ülgen, Nurullah Aslan, Sheldon Bateau, Yusuf Abdioğlu, Melih Okutan, Mücahit Albayrak, Furkan Fehmi Güneş, Elhadj Bah, Berk Taşkın, Ensar Arslan, Guy Yameogo ve Semih Altıkulaç ile yollar ayrıldı. Kadrodan ayrılması istenen ve takım dışı pozisyonunda bulunan oyunculardan Elano Yegen, Melih Altıkulaç, Kadeem Harris, Ahmet Sağat ve Yusuf Ensar Poyrazlı’nın ise yeni kadro arayışları sürüyor.

7’si yabancı 10 oyuncu takıma katıldı

Kırmızı-beyazlılar yaz transfer döneminde 7’si Türk, toplam 10 oyuncuyla kontrat imzaladı. Samsun temsilcisi bu süreçte Kingsley Schindler, Marius Mouandilmadji, Emre Kılınç, Taylan Antalyalı, Oliver Ntcham, Nanu Gomes, Marc Bola, Lubomir Satka, Rick Van Drongelen ve Okan Kocuk’u takımına kattı.

Kadrosunda 11 yabancısı bulunan Samsunspor’un 3’ü yabancı 2’si yerli toplam 5 transfer daha yapması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
x 2
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
27 Nisan, 2026 13:40 tarihinde yayınlandı
0
0

Eskipazar Sarı Traverten Taşı markalaşacak

Eskipazar ilçesine özgü coğrafi işaretli “Eskipazar Sarı Traverten Taşı”nın markalaşma sürecine yönelik önemli bir istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Cıva’nın yanı sıra Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Proje Geliştirme Uzmanı Tarık Özmen, Özener Marka Patent Danışmanlık firma sahibi Huriye Özener ve Güzel Sanatlar Öğretmeni Fatma Demirdelen katıldı.

Gerçekleştirilen görüşmede, Eskipazar Sarı Traverten Taşı’nın marka değerinin artırılması, katma değerli ürünlerin geliştirilmesi ve etkili pazarlama stratejilerinin oluşturulması konuları ele alındı. Katılımcılar, taşın sadece ham madde olarak değil, işlenmiş ve yüksek katma değerli ürünlere dönüştürülerek pazarlanmasının önemine dikkat çekti.

Toplantıda ayrıca Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından ilan edilen teknik destek programı kapsamında yürütülecek çalışmalar da gündeme geldi. Bu doğrultuda, Eskipazar Belediyesi’nin başvuru sahibi olacağı, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’nın ortaklık yapacağı markalaşma ve ticarileştirme projesi ile Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı çerçevesinde planlanan üretim atölyesi projesi değerlendirildi.

Yetkililer, Eskipazar’ın yerel değerlerini daha güçlü bir marka haline getirmek için çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin