Samsunspor’da 24 oyuncu gitti, 5 oyuncu kendine kulüp arıyor - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Ağustos, 2023 08:12 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsunspor’da 24 oyuncu gitti, 5 oyuncu kendine kulüp arıyor

SAMSUN (İHA) – Samsunspor, bu transfer devrinde 24 oyuncusuyla yollarını ayırırken, takım dışı bulunun 5 futbolcusu da kendisine kulüp arıyor.

Süper Lig’e 11 yıl ortanın akabinde yükselen Samsunspor’da dönemin takım planlaması sürüyor. Bu çerçevede birinci olarak mukavelesi sona eren Tomane Mendes ile kontrat yenilenmezken, Fenerbahçe’den kiralanan Emre Demir ile Ankaragücü’nden kiralanan Ali Kaan Güneren ile yola devam edilmedi. Kırmızı-beyazlılarda mukavelesi devam eden 21 oyuncu da öteki ekibe gitti. Takım dışı bulunan oyunculardan 5’inin de kendisine ekip arama çalışmaları devam ediyor.

24 oyuncu gitti, 5 oyuncu da takım dışı

Karadeniz temsilcisinde bu sene takımda bulunan kontratlı oyunculardan Yusuf Emre Gültekin, Polat Yaldır, Moussa Guel, Aykut Özer, Şener Kaya, Sarp Ekinci, Douglas Tanque, Celil Yüksel, Barış Alıcı, Ali Ülgen, Nurullah Aslan, Sheldon Bateau, Yusuf Abdioğlu, Melih Okutan, Mücahit Albayrak, Furkan Fehmi Güneş, Elhadj Bah, Berk Taşkın, Ensar Arslan, Guy Yameogo ve Semih Altıkulaç ile yollar ayrıldı. Kadrodan ayrılması istenen ve takım dışı pozisyonunda bulunan oyunculardan Elano Yegen, Melih Altıkulaç, Kadeem Harris, Ahmet Sağat ve Yusuf Ensar Poyrazlı’nın ise yeni kadro arayışları sürüyor.

7’si yabancı 10 oyuncu takıma katıldı

Kırmızı-beyazlılar yaz transfer döneminde 7’si Türk, toplam 10 oyuncuyla kontrat imzaladı. Samsun temsilcisi bu süreçte Kingsley Schindler, Marius Mouandilmadji, Emre Kılınç, Taylan Antalyalı, Oliver Ntcham, Nanu Gomes, Marc Bola, Lubomir Satka, Rick Van Drongelen ve Okan Kocuk’u takımına kattı.

Kadrosunda 11 yabancısı bulunan Samsunspor’un 3’ü yabancı 2’si yerli toplam 5 transfer daha yapması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte mart ayinda 444 arac trafige kayit edildi 9AbIZxl3
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Nisan, 2026 16:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te Mart ayında 444 araç trafiğe kayıt edildi

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, Karabük’te 2026 yılı Şubat ayında 86 bin 262 olan kayıtlı araç sayısı Mart ayı itibariyle motorlu kara taşıtı sayısı 86 bin 706 oldu.

TÜİK’in 2026 yılı Mart ayına ilişkin açıkladığı motorlu kara taşıtları istatistiklerine göre, Türkiye genelinde 159 bin 931 adet taşıtın trafiğe kaydı yapıldı.

Batı Karadeniz illerinden Karabük’te dönem sonu itibarıyla trafiğe kayıtlı araç sayısı 86 bin 706 olarak kayıtlara geçti. Komşu illerden Zonguldak’ta trafiğe kayıtlı motorlu kara taşıtı sayısı 210 bin 982, Bartın’da ise 70 bin 206 oldu.

TÜİK verilerine göre Karabük’teki taşıtların 48 bin 850’sini otomobil, 10 bin 672’sini kamyonet, 3 bin 441’ini kamyon, 14 bin 262’sini motosiklet, bin 623’ünü minibüs, 605’ini otobüs, 6 bin 881’ini traktör ve 372’sini özel amaçlı taşıtlar oluşturdu.

Bizi sosyal medyadan takip edin