Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Ağustos, 2023 08:12 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Samsunspor’da 24 oyuncu gitti, 5 oyuncu kendine kulüp arıyor

SAMSUN (İHA) – Samsunspor, bu transfer devrinde 24 oyuncusuyla yollarını ayırırken, takım dışı bulunun 5 futbolcusu da kendisine kulüp arıyor.
Süper Lig’e 11 yıl ortanın akabinde yükselen Samsunspor’da dönemin takım planlaması sürüyor. Bu çerçevede birinci olarak mukavelesi sona eren Tomane Mendes ile kontrat yenilenmezken, Fenerbahçe’den kiralanan Emre Demir ile Ankaragücü’nden kiralanan Ali Kaan Güneren ile yola devam edilmedi. Kırmızı-beyazlılarda mukavelesi devam eden 21 oyuncu da öteki ekibe gitti. Takım dışı bulunan oyunculardan 5’inin de kendisine ekip arama çalışmaları devam ediyor.

24 oyuncu gitti, 5 oyuncu da takım dışı
Karadeniz temsilcisinde bu sene takımda bulunan kontratlı oyunculardan Yusuf Emre Gültekin, Polat Yaldır, Moussa Guel, Aykut Özer, Şener Kaya, Sarp Ekinci, Douglas Tanque, Celil Yüksel, Barış Alıcı, Ali Ülgen, Nurullah Aslan, Sheldon Bateau, Yusuf Abdioğlu, Melih Okutan, Mücahit Albayrak, Furkan Fehmi Güneş, Elhadj Bah, Berk Taşkın, Ensar Arslan, Guy Yameogo ve Semih Altıkulaç ile yollar ayrıldı. Kadrodan ayrılması istenen ve takım dışı pozisyonunda bulunan oyunculardan Elano Yegen, Melih Altıkulaç, Kadeem Harris, Ahmet Sağat ve Yusuf Ensar Poyrazlı’nın ise yeni kadro arayışları sürüyor.

7’si yabancı 10 oyuncu takıma katıldı
Kırmızı-beyazlılar yaz transfer döneminde 7’si Türk, toplam 10 oyuncuyla kontrat imzaladı. Samsun temsilcisi bu süreçte Kingsley Schindler, Marius Mouandilmadji, Emre Kılınç, Taylan Antalyalı, Oliver Ntcham, Nanu Gomes, Marc Bola, Lubomir Satka, Rick Van Drongelen ve Okan Kocuk’u takımına kattı.
Kadrosunda 11 yabancısı bulunan Samsunspor’un 3’ü yabancı 2’si yerli toplam 5 transfer daha yapması bekleniyor.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Nisan, 2025 16:30 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bolu’da trafik denetimlerinde ceza yağdı

Bolu’da son bir haftada 2 bin 904 araç şoförüne, 9 milyon 502 bin 923 lira ceza kesildi, 223 araç trafikten men edildi.
İl Emniyet Müdürlüğü ve Vilayet Jandarma Komutanlığı sonları içerisinde 31 Mart-06 Nisan tarihlerinde bin 673 trafik kontrolü gerçekleştirildi. Trafik ve jandarma gruplarınca yapılan kontrollerde 52 bin 797 araç ve şoför denetim edildi. Bin 760 araç şoförüne sürat ihlalinden, 315 araca periyodik muayene yaptırmamaktan, 210 araç şoförüne emniyet kemeri takmamaktan, 107 şahsa şoför evraksız araç kullanmaktan, 47 araca mecburî mali sigortası bulunmamaktan, 2 bin 904 araç şoförüne toplam 9 milyon 502 bin 923 lira cezai süreç uygulandı. Ayrıyeten 223 araç trafikten men edildi. Takımların kent genelindeki trafik kontrollerine devam edeceği öğrenildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.