Samsunspor’da 24 oyuncu gitti, 5 oyuncu kendine kulüp arıyor - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Ağustos, 2023 08:12 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsunspor’da 24 oyuncu gitti, 5 oyuncu kendine kulüp arıyor

SAMSUN (İHA) – Samsunspor, bu transfer devrinde 24 oyuncusuyla yollarını ayırırken, takım dışı bulunun 5 futbolcusu da kendisine kulüp arıyor.

Süper Lig’e 11 yıl ortanın akabinde yükselen Samsunspor’da dönemin takım planlaması sürüyor. Bu çerçevede birinci olarak mukavelesi sona eren Tomane Mendes ile kontrat yenilenmezken, Fenerbahçe’den kiralanan Emre Demir ile Ankaragücü’nden kiralanan Ali Kaan Güneren ile yola devam edilmedi. Kırmızı-beyazlılarda mukavelesi devam eden 21 oyuncu da öteki ekibe gitti. Takım dışı bulunan oyunculardan 5’inin de kendisine ekip arama çalışmaları devam ediyor.

24 oyuncu gitti, 5 oyuncu da takım dışı

Karadeniz temsilcisinde bu sene takımda bulunan kontratlı oyunculardan Yusuf Emre Gültekin, Polat Yaldır, Moussa Guel, Aykut Özer, Şener Kaya, Sarp Ekinci, Douglas Tanque, Celil Yüksel, Barış Alıcı, Ali Ülgen, Nurullah Aslan, Sheldon Bateau, Yusuf Abdioğlu, Melih Okutan, Mücahit Albayrak, Furkan Fehmi Güneş, Elhadj Bah, Berk Taşkın, Ensar Arslan, Guy Yameogo ve Semih Altıkulaç ile yollar ayrıldı. Kadrodan ayrılması istenen ve takım dışı pozisyonunda bulunan oyunculardan Elano Yegen, Melih Altıkulaç, Kadeem Harris, Ahmet Sağat ve Yusuf Ensar Poyrazlı’nın ise yeni kadro arayışları sürüyor.

7’si yabancı 10 oyuncu takıma katıldı

Kırmızı-beyazlılar yaz transfer döneminde 7’si Türk, toplam 10 oyuncuyla kontrat imzaladı. Samsun temsilcisi bu süreçte Kingsley Schindler, Marius Mouandilmadji, Emre Kılınç, Taylan Antalyalı, Oliver Ntcham, Nanu Gomes, Marc Bola, Lubomir Satka, Rick Van Drongelen ve Okan Kocuk’u takımına kattı.

Kadrosunda 11 yabancısı bulunan Samsunspor’un 3’ü yabancı 2’si yerli toplam 5 transfer daha yapması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
safranbolu tso yorex fuarinda yoresel urunlerini tanitti iCzqzQOq
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Safranbolu TSO, YÖREX Fuarı’nda yöresel ürünlerini tanıttı

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası, bu yıl 14’üncüsü düzenlenen YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı’na Batı Karadeniz Kalkınma Birliği ile birlikte katılarak bölgenin yöresel ürünlerini tanıttı.

Türkiye’nin dört bir yanından katılımcıların yer aldığı fuarda Safranbolu standı ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

Fuarda, Safranbolu’nun coğrafi işaretli ürünleri başta olmak üzere yöresel lezzetler katılımcıların beğenisine sunuldu.

Erol Altuntepe, yaptığı açıklamada, bu tür organizasyonların yerel üreticilerin tanıtımı ve ürünlerin ulusal pazarda bilinirliğinin artırılması açısından büyük önem taşıdığını belirtti.

YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı’nın hem ticari bağlantılar kurmak hem de kültürel değerleri geniş kitlelere ulaştırmak adına önemli bir platform olduğunu ifade eden Altuntepe, Safranbolu’nun değerlerini tanıtmaya yönelik çalışmaların sürdürüleceğini kaydetti.

Fuar süresince Safranbolu standını ziyaret eden katılımcılara ürünler hakkında bilgi verilirken, bölgenin turizm potansiyeli de tanıtıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin