blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Ağustos, 2025 16:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Samsunspor taraftarlarından Panathinaikos maçı biletlerine yoğun ilgi

Samsunspor taraftarları, 27 yıl sonra kentte oynanacak UEFA Avrupa Ligi uğraşı öncesinde Panathinaikos maçının biletlerine ağır ilgi gösterdi.
Samsunspor, Yunanistan temsilcisi Panathinaikos, UEFA Avrupa Ligi Play-Off Tipi rövanş maçında 28 Ağustos Perşembe günü saat 20.00’de meskeninde karşı karşıya gelecek. Karşılaşmanın biletleri bugün saat 11.00’de uygulama üzerinden ve bilet noktalarından satışa çıkartıldı. Kırmızı-beyazlı taraftarlar da 27 yıl sonra Avrupa’da çaba edecek kentlerinin grubu için erken saatlerden itibaren bilet satış noktalarında kuyruk oluşturmaya başladı.
Taraftarlar, geçen dönem yaşadıkları muvaffakiyet sayesinde bu sene UEFA Avrupa Ligi’nde uğraş ettikleri için çok memnun olduklarını, turu geçerek lig kademesine kalmak istediklerini, bu nedenle de maça ilgi gösterdiklerini tabir ettiler. Kimi taraftarlar bilet fiyatlarını makul bulurken, kimi taraftarlar ise fiyatların daha ucuz olması gerektiğini söylediler.
Bilet fiyatları şu formda:

VIP-Batı alt (213-214-217 blok) tribünü: 4 bin 750 TL.
Batı alt-üst (110-111-115-116-212 blok) tribünü: 3 bin 350 TL.
Batı alt-üst (108-109- 117-118-210-211-219 blok) tribünü: 2 bin TL.
Doğu alt-üst (tüm bloklar) tribünü: 1250 TL.
Kale artları ve konuk tribünü: 720 TL.
Ayrıca biletler son 24 saate kadar yalnızca Samsunspor taraftarlarına, maça bir gün kala ise tüm grup taraftarlarına satışa açık olacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
05 Ekim, 2025 15:34 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te Kanlıca Ve Böreklik Mantarlar Tezgahta

KİLOSU 500 İLE 600 LİRA ARASINDA DEĞİŞİYOR

Safranbolu’nun Kıranköy Mevkii’nde kurulan eski Perşembe pazarında, sonbaharın gözdesi kanlıca ve böreklik mantarlar tezgahlardaki yerini aldı.

Doğadan toplanarak pazara getirilen mantarlar, kilosu 500 ile 600 lira arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Vatandaşlar, özellikle lezzetiyle öne çıkan kanlıca mantarına yoğun ilgi gösteriyor.

Satıcılar, bu yıl yağışların geç başlaması nedeniyle mantarın az bulunduğunu, bu durumun da fiyatlara doğrudan yansıdığını belirtti.

Sonbaharın ilk mantarları, hem yüksek fiyatı hem de lezzetli görünümüyle dikkat çekiyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin