Samsunspor, Shkendija maçı hazırlıklarını tamamladı - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:21
Güneş 06:47
Öğle 13:02
İkindi 16:26
Akşam 19:08
Yatsı 20:28
İftara son --:--
samsunspor shkendija maci hazirliklarini tamamladi bSJVm1bj
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Şubat, 2026 20:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsunspor, Shkendija maçı hazırlıklarını tamamladı

Samsunspor, UEFA Konferans Ligi son 16 play-off turu rövanşında yarın evinde Kuzey Makendonya ekibi Shkendija ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı.

Nuri Asan Tesisleri’nde Teknik Direktör Thorsten Fink yönetiminde ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık olarak gerçekleştirilen antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise taktik çalışma yapıldı.

Karadeniz ekibinde sakatlıkları bulunan Bedirhan Çetin, Afonso Sousa, Tahsin Bülbül, Emre Kılınç ve Tanguy Coulibaly’nin yanı sıra UEFA kadrosunda yer almayan Ali Diabate ile yeni transferler Yalçın Kayan ve Elayis Tavsan da forma giyemeyecek.

Samsunspor, Shkendija’yı elediği takdirde son 16 turunda Ukrayna’nın Shakhtar Donetsk veya İspanya’nın Rayo Vallecano takımlarından biriyle eşleşecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin
suruculere kar surprizi pT6tTw3h
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mart, 2026 16:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Sürücülere kar sürprizi

Türkiye’nin en önemli karayolu geçişi olan Bolu Dağı’nda Ramazan Bayramı kar yağışı ve sis ile başladı. Bolu Dağı’nın kar yağışı ve sis etkili oluyor.

Avrupa’yı Anadolu’ya bağlayan en önemli karayolu geçişi olan D-100 karayolu Bolu Dağı’nda Ramazan Bayramı yağan kar ve sis ile başladı. Gece saatlerinde başlayan kar yağışı her yeri beyaz örtü ile kapladı. Kar yağışı ile birlikte oluşan sis ise görüş mesafesinin yer yer 10 metreye kadar düşmesine neden oldu.

Karayolları ekipleri kar yağışında trafiğin olumsuz etkilenmemesi için kar küreme araçlarıyla yol boyunca devriye yaparken diğer taraftan sis nedeniyle yol kenarında bulunan sis lambaları da yakılarak sürücülerin dikkatli olması sağlanıyor.

Yetkililer, sürücülerin trafik kurallarına ve hız limitlerine uyması konusunda uyarılarda bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin